Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: ”Giving Tuesday” – Ziua generozității, sărbătorită de Grădiniţa „Dumbrava minunată” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Grădiniţa cu Program prelungti ”Dumbrava minunată” a răspuns invitaţiei Primăriei Municipiului Alba Iulia de a se implica în mişcarea globală #GivingTuesday care încurajează implicarea socială şi faptele bune, punând în valoare generozitatea oamenilor şi puterea de comunicare a social media.

O zi din luna noiembrie, marţi, 28.11.2017, în care sărbătorim împreună generozitatea şi oferim ceva înapoi comunităţii din care facem parte .

Ne-am gândit să oferim TIMP, TIMP DE CALITATE, petrecut alături de micuţi. Să le oferim momente vesele, pe care să şi le amintească cu drag, să ne jucăm împreună şi să râdem împreună.

În seara de marţi, întreg colectivul grădiniţei s-a mobilizat şi a realizat o SEARĂ DE POVESTE, o seară de veselie. Educatoarele deghizate în personaje de poveste, au pus în scenă dramatizarea poveştii „Iedul cu trei capre”, spre încântarea spectatorilor, atât copii, cât şi părinţi.

Împreună am cântat, am dansat, am mâncat şi ne-am distrat, iar copilaşii l-au ajutat pe Nicu Zăpăcitu- personajul nostru surpriză mânuit de actriţa Teatrului de Păpuşi „Prichindel”, Cati Elena, căreia îi mulţumim pe această cale – să descurce poveştile pe care le-a încurcat şi au făcut cunoştinţă cu Şorţul Magic ce le-a spus povestea Scufiţa Roşie. Mulţumim copiilor şi părinţilor pentru participare, a transmis director, prof.înv.preşc. Hăjmăşan Aurora.

Foto: prof.înv.preşc. Nicola Nicoleta Alina

[nggallery id=4943]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea