Rămâi conectat

Sport

FOTO: Gaz Metan Mediaş 2 – Metalurgistul Cugir 3-2 (3-1) | Al doilea eșec consecutiv pentru formaţia de sub Drăgana, în prima repriză s-au dictat trei penalty-uri!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a suferit al doilea eșec consecutiv, pierzând în deplasare cu satelitul prim-divizionarei Gaz Metan Mediaş, scor 2-3 (1-3), după o primă jumătate de oră de coșmar pentru formația lui Călin Moldovan.

Practic, „roș-albaștrii” au început jocul de la 0-3, în primele 30 de minute „găzarii” punctând în trei rînduri, prin Coșerean (11 – penalty, fault Vlase), Olaru (25), Țili (29 – penalty, fault Maftei). Călin Moldovan a început cu o formulă de echipă ce a cuprins 4 juniori (Vlase, Maftei, Tudor și Cioban), Tătar fiind trecut fundaș dreapta în absența lui Bold.

*Călin Moldovan: „Am început prea relaxați, fotbalul ne-a pedepsit!”

Am început prea relaxați, am primit trei goluri din faze fixe, două penalty-uri și o lovitură liberă, la singurele acțiuni ale gazdelor. Fotbalul ne-a pedepsit, a doua repriză am dominat-o copios, dar am ratat foarte mult, din situații foarte clară. Niciodată în carieră nu am avut 0-3 după o jumătate de oră. Actul secund ne-am revenit bine ca și evoluție, dar n-am reușit să remontăm și pe tabelă, cu toate că am avut ocazii foarte multe, oportunități monumentale, ratând și din 2 metri cu portarul căzut„, a declarat Călin Moldovan

*Dublă Stoianof și multe ratări!

Cugirenii și-au revenit după dușul rece și au declanșat cursa de urmărire, punctând până la pauză prin golgheterul Stoianof, ce a marcat în minutul 44, transformând a treia lovitură de pedeapsă a primului mitan, faultat fiind Șaucă.

Experimentatul atacant a înscris și în minutul 60, după o combinație în careu, ajungând la „cota” unsprezece în acest sezon, scorul s-a strâns, însă ratările au fost punctul nevralgic al vizitatorilor, care au irosit o sumedenie de ocazii de egalare, prin Stoianof, L. Tudor, Ad. Radu și Șuteu.

Metalurgistul Cugir va susţine două partide în decurs de 5 zile, după deplasarea cu Gaz Metan Mediaş 2 (locul şapte, 40 de puncte), urmând marţi, 9 mai, pe “Arena CSO”, întâlnirea cu Recolta Dorolţ, întâlnirea contând pentru etapa a 27-a, intermediară. Singura “bilă albă” în privinţa programului este faptul că va sta în antepenultima etapă, deplasare la Bistriţa întrucât echipa locală s-a retras din campionat, iar adversarii câştigă jocurile la “masa verde”.

Metalurgistul: Vlase –  Tătar, Cl. Maftei, Itu,  Cioban (46, Ad. Radu) – Şaucă, L. Tudor, Măd. Popa, Şuteu – Tăban, Stoianof; rezerve Ciubotariu, Udrea,  Marinoiu, Iovănescu, Varodi, Bold. Antrenor Călin Moldovan.

Plasată pe locul secund, cu 48 de puncte, Metalurgistul Cugir vrea să se menţină pe respectiva poziţie la finalul stagiunii, concurenţa venind din partea altor două formaţii, ACS Fotbal Comuna Recea (locul trei, 45 de puncte) şi FC Zalău (locul patru, 45 de puncte). Până la sfârşitul campionatului, pe lângă cele trei jocuri mai sus amintite, formaţia cugireană mai evoluează cu Unirea Dej (acasă, în penultima etapă), respectiv Viitorul Ulmeni (deplasare, în ultima rundă).
Foto: Istvan Bertalan, Mediaș
[nggallery id=3885]

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea