Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: frații Radu și Miruna Măda, medalii de bronz în Serbia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Frații Radu și Miruna Măda, competitorii din Alba legitimați la CSM Mediaș, medalii de bronz în Serbia, la o nouă cursă din Serbia Epic Series

Aventura sârbească s-a încheiat cu noi rezultate excelente pentru cicliștii din Alba, legitimați la CSM Mediaș. Frații Radu și Miruna Măda au obținut medaliile de bronz la categoriile lor, în probele de XCO, cadeți, respective junioare, Miruna adăugându-și încă 16 puncte UCI în rankingul mondial. Ultima cursă din Serbia Epic Series la care au participat sportivii din județ a avut loc duminică, în Pozarevac, Serbia Epic Požarevac XCO.

Competiția a combinat elementele dintr-un traseu de motocros cu potecile de pădure din Bukovik. La start s-au aflat sportivi din naționalele Ucrainei, Ungariei, Mexicului, Serbiei, Kazahstanului și Macedoniei, toți având ca o obiectiv acumularea de puncte pentru participarea la Campionatul European de la Cheile Grădiștei sau Jocurile Olimpice de la Paris. Pentru reprezentanții CSM Mediaș urmează un cantonament de o săptămână în Păltiniș, pentru aclimatizarea la înălțime și apoi Test Eventul din 28 aprilie de la Cheile Grădiștei dinaintea Campionatului European, ce va constitui totodată și prima etapă de Cupă Națională pentru cadeți, juniori, Under 23 și Elite. Frații Măda sunt pregătiți și îndrumați de antrenorul Avram Alexandru din București, directorul sportiv Attila Szakacs din Mediaș și preparatorul fizic Lucian Nicolescu din Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Junioarea Miruna Măda, sportivă născută în anul 2006, este originară din satul Geoagiu de Sus, comuna Stremț și elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Fratele său mai mic, Radu, elev în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” din municipiul reședință de județ, concurează la categoria Under 17. Anterior, tot în Serbia, la mountain bike, Miruna și Radu au avut comportări de apreciat în startul sezonului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea