Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Fotbaliștii Unirii Alba Iulia – testați ieri împotriva COVID-19 | Luni, Adrian Bicheși, noul antrenor al “alb-negrilor”, va conduce primul antrenament

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipierii divizionarei terțe Unirea Alba Iulia sunt primii fotbaliști din Alba care au fost testați împotriva COVID-19. Recoltarea probelor s-a produs ieri în cortul amplasat în parcarea Policlinicii de pe strada Mușețelului din Alba Iulia, pentru 30 de persoane (fotbaliști, antrenori, reprezentanți ai staff-ului administrativ etc).

Printre persoanele prezente s-a regăsit și Adrian Bicheși (ce-l va înlocui pe Mihai Manea), fapt care confirmă întoarcerea acestuia pe banca tehnică, mutare anunțată de cotidianul “Unirea” încă de la începutul săptămânii.

Acesta va reveni după un an la gruparea “alb-negrilor” în postura de antrenor principal, va fi ajutat de Marcel Rusu și Mircea Oprea, iar luni este programată reunirea efectivă a lotului. “Vrem să începem antrenamentele și am hotărât să testăm jucătorii, pentru a ne feri de efectele acestei boli. Respectăm protocolul medical și ne vom conforma regulilor până la începerea competițiilor, însă în privința campionatului trebuie să aflăm dacă se vor ridica anumite restricții”, a spus Mihai Dăscălescu, oficialul “alb-negrilor”.

Programată inițial în jurul datei de 15 iulie, reunirea Unirii Alba Iulia se va produce în cele din urmă luni, 20 iulie, când Selagea și compania vor reveni pe gazon, sub comanda unor noi antrenori, după o pauză incredibil de lungă, de peste 4 luni. Cu siguranță, la pregătire vor fi și nume noi. Astfel, Unirea Alba Iulia rămâne cea mai întârziată conjudețeană, vacanţa prelungindu-se cu două săptămâni, comparativ cu celelalte două echipe din Alba, Metalurgistul Cugir și Industria Galda de Jos, ce au demarat pregătirea în 6 iulie. Formația albaiuliană a terminat stagiunea trecută pe poziția a 12-a în Seria a 5-a, regăsindu-se într-o situație inedită: nu a disputat niciun joc oficial de mai bine de 8 luni, ultima întâlnire fiind în noiembrie 2019!

Startul eșalonului terț este programat în 29 august, turul următorului campionat anunțându-se încărcat din pricina faptului că FRF a decis să mărească la 18 numărul de echipe dintr-o serie, caz în care vor fi mai multe runde intermediare în prima parte a stagiunii. Sezonul ar urma să debuteze cu trei etape din Cupa României, faza națională, jocuri prevăzute în 11, 18 și 25 august, însă programul anunțat inițial poate suferi modificări, din cauza cazurilor de COVID-19, ce afectează din plin fotbalul autohton.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea