Rămâi conectat

Sport

FOTO: Florin Prunea şi Eugen Neagoe laudă „Arena Cugir” şi Metalurgistul Cugir, după meciul din „16”-imile Cupei României | „Aveţi condiţii de Liga 1”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

metalurgistul-cugir-csm-poli-iasi-10 Dacă pe teren, în „16”-imile Cupei României, partida Metalurgistul Cugir – CSM Poli Iaşi a fost tranşată în actul secund, după ce în prima repriză amifitrionii au rezistat în compania mult mai experimentatului oponent, formaţia de sub Drăgana a rămas cu aprecierile venite dinspre reprezentanţii prim-divizionarei, preşedintele Florin Prunea şi antrenorul Eugen Neagoe, ce au avut numai cuvinte de laude la adresa celor găsite în fotbalul din Cugir, oaspeţii din Iaşi remarcând cocheta arenă din localitate. Sunt declaraţii care pun într-o lumină plăcută fotbalul din localitate şi eforturile făcute de cei implicaţi în ultimii ani în destinele Metalurgistului.

*Florin Prunea: „Aveţi condiţii de Liga 1”

Fost coleg în trecut cu fraţii Graţian şi Iulian Moldovan, „emblemele” fotbalistice ale Metalurgistului, preşedintele Florin Prunea metalurgistul-cugir-csm-poli-iasi-1a apreciat condiţiile existente la stadionul renovat în acest an. „Ştiu ce s-a întâmplat la Cugir, avem o relaţie deosebită cu oamenii de aici, anul trecut având doi jucători împrumutaţi la Metalurgistului. Sunt condiţii de Liga 1, iar fotbalul trebuie să crească uşor, uşor. Chiar îl întrebam pe preşedintele de aici de ce nu se merge mai sus, pentru că este un oraş cu o tradiţie deosebită, iar spectatorii au nevoie de fotbal aici”, a spus Florin Prunea, completat de antrenorul ieşenilor.

Citeşte şi: FOTO: Metalurgistul Cugir – CSM Poli Iaşi 0-2 (0-0),”16″-imile Cupei României | Visul frumos s-a sfârșit sub Drăgana

„Sincer, am găsit condiţii foarte bune pentru nivelul Ligii a 3-a şi mi-aş dori ca Metalurgistul Cugir să reuşească promovarea în eşalonul secund”, a menţionat Neagoe, la conferinţa de presă oficială, organizată la finele jocului, într-un cadru organizat, într-o sală din incinta „Arenei Cugir”.

*Călin Moldovan: „Nu ne-am făcut de râs”

Călin Moldovan: “Nu ne-am făcut de râs. Felicit jucătorii pentru efortul depus. Diferenţa de două eşaloane s-a văzut până la final. Atât timp cât am avut potenţial fizic, am făcut o partidă echilibrată, Iaşul având o singură ocazie în prima repriză, prin Cristea. Am primit primul gol din fază fixă, iar apoi am căzut moral. La pauză m-am gândit că e posibil orice dacă nu luăm metalurgistul-cugir-csm-poli-iasi-90gol repede. S-a simţit faptul că am jucat 4 meciuri în 12 zile”.

Eugen Neagoe: “Cum mă aşteptam, a fost o partidă grea, pentru că în Cupă echipele mici se agaţă şi pun probleme. Prima repriză s-a terminat cu un scor de egalitate, pe care nu l-am dorit, jucătorii mei acomodându-se mai greu cu terenul. În repriza a doua am înscris de două ori şi mai puteam să o facem. Mă aşteptam să înscriem mai multe goluri, chiar dacă am întâlnit o echipă foarte bună pentru Liga a III-a. A fost un antrenament reuşit pentru meciul cu Steaua, în care ne dorim să avem o altă evoluţie, mult mai bună şi să învingem”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea