Rămâi conectat

Sport

FOTO: FC Viitorul „Mihai Georgescu” – Industria Galda de Jos 0-10 (0-5), într-un joc de verificare! Scor fluviu pentru echipa condusă de Paul Ciucă, dublă Romică David la debut!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mihai Georgescu - Industria Galda 21 Industria Galda de Jos a câștigat la o diferență categorică primul amical al anului, scor 10-0 (5-0), cu FC „Mihai Georgescu” Cluj, disputat pe un teren sintetic din parcul „Iulius Hațieganu”.

Jocul a fost dominat de Industria, care a înscris în mod egal, câte 5 goluri în fiecare repriză, în minutul 25 fiind stabilit deja scorul pauzei.

A fost întâiul joc de verificare al divizionarei terțe, ce a întâlnit o formație de juniori, în distribuția de start regăsindu-se nou-veniții Rodean și R. David, ultimul marcând o dublă.

Au înscris Cernea (1, 25, 63), R. David (5, 12), Frențiu (19), Baghiu (55), D. Lupșan (70, 71), Cioplântă (75).

Industria: Iancău – Rodean, Haiduc, Cioplîntă, Boancă – Frențiu, D. Lupșan, Cernea, G. Goronea – S. Mureșan, R. David; au mai intrat Căt. Ștef – Indrieș, Al. Man, P. Man, Weiner, Costea, Baghiu, B. Bulgarea (în probe, de la Teiuș), Sg. Puha (junior, CSȘ Blaj); absenți Cioară, Olar. Antrenor Paul Ciucă.

Următorul amical al Industriei va fi în 4 februarie, în deplasare cu CIL Blaj.

[nggallery id=3323]

Foto-text: Gligor UDREA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea