FOTO, FC Avrig – Unirea Alba Iulia 4-0 (3-0)!!! “Alb-negrii”, o nouă umilință! A treia înfrângere la rând și 0-13 golaveraj!

Unirea Alba Iulia continuă seria rușinoasă și a înregistrat o înfrângere drastică la Avrig (cel mai categoric eșec extern al stagiunii, 0-4 (0-3) cu nou-promovata din Sibiu, o aspră corecție pentru trupa lui Bicheși!

“Alb-negrii” au aruncat prosopul și s-au predat umilitor în ultimele 3 partide, eșecuri la rând, contraperformanțe, cu un golaveraj general de 0-13!

De la acel 0-7 cu “U” Cluj, uniriștii au intrat în vrie totală, cauzată în primul rând de modificările legate de formula ce trebuie să cuprindă numai 3 seniori (după contestația Unirii Dej) și-au pierdut busola complet, primind 4 goluri de la jucători ce au activat în Alba: Coșovan – dublă, Cîrstean și I. Bărculeț!

 

Ce-i drept, Bicheși a anunțat că va rula jucători ce au evoluat mai puțin, însă aceasta nu este o scuză pentru prestația de la Avrig, gruparea albaiuliană nearătând gram de orgoliu, după ce de două etape se așteaptă reabilitarea după umilința de pe “Cetate” cu “U”

Bicheși aliniază o formulă experimentală, odihnind mai mulți jucători, principala surpriză fiind titularizarea lui Petric între buturi. Lipsesc din primul unsprezece I. Grozav, Davidaș și Lăsconi

Fostul jucător al echipei de Liga a IV-a, Marius Coșovan a reușit dubla, punctând în minutele 8 (reluare din apropiere) și 23 (la centrarea lui Cîrstean). Scorul pauzei, unul de neprezentare, a fost stabilit de un alt fost jucător ce a evoluat în Alba, Cîrstean (fost la Metalurgistul Cugir), reluare cu capul în minutul 43. I. Bărculeț (53) – a marcat și el (ex-ASC Pianu) pentru 4-0 rușinos, iar Petric e înlocuit de Căt. Suciu

FC Avrig: Al. Samoilă – D. Popa, Natea, Gombar, Lascu, A. Stanciu, I. Bărculeț, Stelea (l-aînlocuit pe Bratima, accidentat la încălzire), Simion, Coșovan, Cîrstean; rezerva Cocîrcă, Risti, S. Bucur, Rogozan,  Bolta, Lacău. Antrenor Mihai Ianc.

Unirea Alba Iulia: Petric –  F. Morar,  R. Scrob, Al. Man, S. Iacșa –  Goguța, Al. Giurgiu – Cr. Păcurar, Selagea, Tat – An. David;  rezerve Căt. Suciu, De Marco, Schiau, Boboia, An. Matei, Onacă, Adam. Antrenori Adrian Bicheși și Marcel Rusu.

*FC Avrig (locul 11, 26 de puncte) – Unirea Alba Iulia (locul șase, 42 de puncte), în tur 0-2. Uniriștii sunt în picaj, au moralul devastat și 0-9 golaveraj după întâlnirile interne cu “U” Cluj și Sănătatea Cluj, în plus sunt obligați să dispute finalul sezonului numai cu trei seniori pe teren. În aceste ultime trei jocuri, la FC Avrig, acasă cu CS Iernut și la Ighiu, fără a fi desconsiderate rezultatele, “alb-negrii” vor rula întregul efectiv, însă împotriva nou-promovatei sibiene va lipsi Davidaș – accidentat.

Dan HENEGAR

2 Comentarii

Barculete 12 mai 2018 at 21:13

Domnu Dan, grija mare ca Bărculeț a jucat la Pianu nu la Spring

10 14 mai 2018 at 14:18

Zici ca a jucat la real! ( ce atentionare)

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...