Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: Elevii Liceului Tehnologic Ocna Mureş premiaţi la “Gala Tinerilor Ocnamureşeni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria și Consiliul Local Ocna Mureș, Casa de Cultură ,,Ion Sangereanu” și Asociația Culturală ”Tradiții Ocnamureșene” a organizat, recent, ,,Gala tinerilor ocnamureşeni”. La eveniment s-au acordat medalii și diplome pentru recunoașterea și evidențierea performanțelor obținute de elevii și cadrele didactice (îndrumători, antrenori) de la instituțiile din orașul Ocna Mureș, în diferite domenii de activitate, performanțe și rezultate care au contribuit la promovarea orașului, atât în țară cât și peste hotare.

La inițiativa domnului Primar Vinţeler Silviu și a doamnei director de la Casa de Cultură Ocna Mureş, Liana Carmen Stoica, s-a organizat Gala Tinerilor Ocnamureşeni, unde au fost premiaţi elevii şi cadrele didactice participante la concursuri, competiţii, olimpiade în anul 2018. La această Gală au fost premiaţi şi elevii cu cadrele didactice de la Liceul Tehnologic OcnaMures, pentru participarea la diferite concursuri şcolare la nivel Naţional şi Internaţional, de unde elevii s-au întors cu premii, locul I, II, III şi Menţiune în anul şcolar 2018.

Participanţii premiați de la Liceul Tehnologic aufost: profesor coordonator Udrea Maria Elena cu elevii: Pop Samuel, Kalman Iosef, din clasa a-X-a A, profesor coordonator Fleacă Simona cu elevul: Botezan Daniel-Ştefan din clasa a-X-a A, profesor coordonator Cîmpean Cristina cu elevele: Călăban Daiana, Horja Emanuela, din clasa a-X-a B, profesor coordonator Vesa Marcel cu elevul: Popescu Tudor-Ionuţ din clasa a-X-a B, profesor coordonator Popi Adrian cu elevii: Popa Radu-Nicolae, Popa Raul-Nicolae, Cir Ilinca din clasa a-XII-a 2018, Horja Emanuela, Bogdan Diana, Botezan Daniela, Popescu Tudor-Ionuţ, Călăban Daiana, clasa a-X-a B, Profesor Documentarist Bugan Luminiţa pentru cercuri şcolare de artă, muzică, cu elevii: Cir Ilinca, Boca Alexandru, Timoftei Bianca din clasa a-XII-A profesor: Bogdan Mariana Dorina, pentru activitatea de excepţie şi bune practici desfăşurată în cadrul Liceului Tehnologic Ocna Mureş, sub conducerea şi sprijinul doamnei director prof. Popescu Cornelia, şi a consilierului educativ, prof. Vigh Alexandru Aurel. (Autor: Prof. Popi Adrian Elev: Popa Radu Nicolae)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea