Rămâi conectat

Sport

FOTO: Cuprirom Abrud – Viitorul Sântimbru 0-6 (0-3)| În nocturnă, la Zlatna, triplă Coltor și liderul n-a avut emoţii cu „lanterna roşie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cuprirom Abrud - Viitorul Santimbru 47În nocturnă, la Zlatna, Viitorul Sântimbru, liderul Ligii a IV-a a câştigat împotriva „lanternei roşii” Cuprirom Abrud, scor 6-0 (3-0).

În altă partidă, Euro Șpring – Energia Săsciori 2-0 (2-0): Risti (28, 38) *În minutul 71, Dugulan (Euro) a fost eliminat.

Cu 30 de puncte din 33 posibile, formația condusă de Dan Comșa s-a distanțat în ierarhie, după pasul fals făcut de Mureșul Vințu.

*Coltor, triplă și noul golgheter

A fost un joc de-a șoarecele și pisica, cu liderul controlând autoritar disputa. Coltor a deschis scorul repede, în minutul 5, până la final mai marcând de două ori, în minutele 60 și 70. Până la pauză au mai punctat Drăghiciu (30) și B. Ștef (43), iar la reluare a înscris și zlătneanul Biro (51). Coltor a devenit noul golgheter al Ligii a IV-a, cu 12 reușite.

S-a consemnat a 6-a victorie la rând pentru ocupanta primei poziţii, ce a reuşit şi un golaveraj impresionant, 22-1. Viitorul Sântimbru a devenit cea mai prolifică echipă a eșalonului terț, iar Cuprirom este cea mai bună încasatoare.

Este a doua rundă în care pe Ampoi se joacă fotbal la lumina reflectoarelor, după ce seria a fost inaugurată de confruntarea ASC Pianu – Cuprirom Abrud 3-2.

[nggallery id=1204]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea