Rămâi conectat

Sport

FOTO: Culturiști de la “Green Fit” Alba Iulia, campioni naționali, la doar un an de la înființarea clubului

Dan HENEGAR

Publicat

în

În urmă cu circa un an, binecunoscutul Lucian Nicolescu a înființat Clubul Sportiv “Green Fit” Alba Iulia, însă, în ciuda timpului scurt, rezultatele deosebite au început să apară, inclusiv în importantele competiții de nivel național.

Numele clubului a fost ales obiectiv, “Green” care înseamnă “verde” simbolizează sportul natural, pentru că ambiția antreonorului Lucian Nicolescu este să pregătească doar sportivi naturali, să demonstreze că se pot obține rezultate grozave fără uzul steroizilor chiar și la nivel de performanță. Poate fi asta făcută? Se pare că da, rezultatele obținute de curând la Campionatului Național de Culturism și Fitness demonstrează că se poate, la recenta ediție, desfășurată în Arad, sportivii Clubului Sportiv “Green Fit” Alba Iulia au ocupat urmatoarele locuri: *Sipu Nicolae Iulian, Men’s Physique 176 cm; Campionatul Zonal –  locul întâi, Campionatul Național – locul doi; *Răzvan Gabriel Ion, Men’s Physique 179 cm; Campionatul Zonal – locul doi, Campionatul Național – locul întâi; *Godfrey Tallick, Men’s Physique 176 cm; Campionatul Zonal – locul doi, Campionatul Național – locul 5 Mai mult, OPEN-ul la categoria Men’s Physique la aceasta ediție a Campionatului Național a fost câștigat de Răzvan Gabriel Ion!

“Țin să felicit sportivii pentru munca depusă în pregătire cât și pentru locurile binemeritate! Menționez că aflându-ne la distanță sportivii au fost pregătiți online! Practicanții acestui sport care doresc să treacă la nivel competițional și au nevoie de îndrumare în pregătire cât și să fie legitimați la un club sportiv, sunt așteptați la «Green Fit»”, a precizat Lucian Nicolescu, care se ocupă în această perioadă de pregătirea tenismenului Marius Copil, component al echipei României de Cupa Davis, ce va întâlni Polonia, la Cluj-Napoca, în perioada 15-16 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea