Rămâi conectat

Sport

FOTO: Cu Adorian Himcinschi la timonă, Performanţa Ighiu a reuşit să promoveze în Liga a III-a | Al 3-lea baraj cu noroc

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Odată cu promovarea Performanţei Ighiu în fotbalul profesionist, totul se învârte în jurul cifrei 3. Atât Performanţa Ighiu cât şi Adorian Himcinschi au făcut pasul în Liga a 3-a… din a 3-a încercare.

Performanta-Pecica1Performanţa Ighiu este a 3-a reprezentantă a judeţului Alba din eşalonul terţ în sezonul următor. Pentru acest lucru, tot colectivul campioanei din judeţul Alba se bucură, iar antrenorul Adorian Himcinschi a ţinut să îşi felicite jucătorii pentru această realizare.

Citeşte şi: FOTO: Performanţa Ighiu demolează Progresul Pecica, scor 5-0 şi promovează în Liga a 3-a

„Am crezut tot timpul în valoarea lotului, în băieţii mei, deşi după partida tur multă lume nu ne dădea nicio şansă. Suntem foarte bucuroşi că am promovat şi am învins un adversar puternic. Nu mă aşteptam la o asemenea diferenţă de scor, însă am fost sigur că putem tranşa partida. Am încercat să scot maximum din capacităţile elevilor mei şi am reuşit acest lucru. O să mă bucur şi eu în sfârşit, iar de luni trecem din nou la treabă, pentru că ne aşteaptă un sezon greu, cu meciuri în campionat şi Cupa României”, a afirmat Adorian Himcinschi, antrenorul Performanţei Ighiu, imediat după fluierul final al partidei de la Pecica.

Gemenii golului au recidivat – S. Turuş şi R. David au marcat câte o dublăPerformanta Ighiu promovare in Liga a 3-a 2

Cei mai buni marcatori ai echipei Performanţa Ighiu din campionatul trecut, Romică David (38 de goluri) şi Silviu Turuş (31 de goluri) au punctat fiecare de două ori în poarta nefericitului Rus, portar, care acum o săptămână i-a blocat pe atacanţi în repetate rânduri.

De această dată cei doi oameni de atac nu au mai greşit ţinta şi au punctat câte două goluri, motiv pentru care s-au declarat extrem de fericiţi la finalul jocului.

Silviu Turuş a disputat cel de-al 3-lea baraj alături de Performanţa Ighiu, iar de această dată, sorţii le-au zâmbit „Turuşeilor”. „Indiferent cine marca, important era să promovăm. Am reuşit acest lucru şi mă simt cel mai fericit, bucuros şi împlint fotbalist. A venit în sfârşit şi şansa noastră, după două baraje pierdute. De abia aştept jocurile din Liga a 3-a, unde sunt sigur că o să facem o figură frumoasă. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi în acest sezon”, a punctat Silviu Turuş.Performanta Ighiu promovare in Liga a 3-a 3

Romica David, golgheterul ultimelor 4 ediţii din fotbalul judeţului Alba s-a declarat mulţumit de rezultat şi a precizat că a simţit o bucurie imensă în momentele în care a introdus mingea în poarta arădenilor. „Am promis în emisiune la Radio Unirea FM că o să marchez de două ori şi iată, m-am ţinut de cuvânt. Suntem fericiţi după acest rezultat şi am demonstrat că trebuia să ne calificăm încă din tur. Mă simt minunat că am contribuit cu goluri la această promovare. Sunt foarte fericit că ne-am îndeplinit toate obiectivele în acest sezon şi aştept cu nerăbdare să debutez în Liga a 3-a. Toate criticile apărute la adresa mea în ultima vreme m-au făcut mai puternic şi cred că am demonstrat că sunt un om modest, care face ce ştie el mai bine – marchează”, a adăugat Romică David, „goleadorul” Ighiului.

Foto: sportarad.ro

[nggallery id=703]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea