Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Performanţa Ighiu demolează Progresul Pecica, scor 5-0 şi promovează în Liga a 3-a

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu a promovat în Liga a 3-a după ce a demolat-o pe Progresul Pecia, pe terenul arădenilor. Campioana judeţului Alba s-a răzbunat cu vârf şi îndesat pentru ratările din tur şi s-a impus cu 5-0 (6-1 la general).

Performanta-Pecica1Pentru Ighiu au punctat S. Turuş  (22 – penalty, 41), R. David (28, 67) şi Potopea (58 – penalty). Gazdele au rămas în 9 oameni după ce Cornea şi Riviş au fost eliminaţi în prima repriză. 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu 1000 de euro pusă la bătaie pentru fiecare jucător, Performanţa Ighiu a făcut instrucţie în Arad, cu Progresul Pecica şi s-a răzbunat cu vârf şi îndesat pentru rezultatul din tur.

Ighiul a controlat întreaga partidă, fiind ajutată şi de împrejurări, pecicanii rămânând cu doi oameni mai puţini pe teren după ce Cornea şi Riviş au văzut cartonaşele roşii în min. 22 şi 33.

Performanţa Ighiu a încheiat un sezon magic, în care şi îndeplinit toate obiectivele, campionat, cupă şi promovare, condusă de pe bancă de antrenorul Adorian Himcinschi.

Cu ajutorul colegilor de la sportarad.ro puteţi urmări desfăşuarea live-text a partidei Progresul Pecica – Performanţa Ighiu în linkul de aici.

1-0: În min. 22 Bălaş a pătruns în careu şi a fost faultat de Cornea, iar centralul a arătat punctul cu var. S. Turuş a deschis scorul la exact o săptămână, prin acelaşi procedeu.Pecica-Performanta2

Fundaşul central al arădenilor a fost eliminat pentru fault în postură de ultim apărător, scenariu identic precum cel din tur.

2-0: Golgheterul Albei, Romică David a profitat de o nouă greşeală a defensivei arădene în min. 28 şi a reuşit să puncteze pentru 2-0, iar Performanţa Ighiu face un pas mare spre Liga a 3-a.

3-0: Silviu Turuş realizează dubla şi face 3-0 pe tabelă în min. 41! Gazdele sunt „groghi”, cu doi oameni eliminaţi.

Bucurie Performanta Pecica14-0: Un nou penalty corect acordat pentru Performanţa Ighiu, după ce R. David a fost faultat în careu în min. 58. De această dată transformă A. Potopea.

5-0: În min. 67 Toma centrează perfect în centrul careului, de unde R. David reia simplu în poartă şi realizează dubla.

Adorian Himcinschi a „umblat” la primul unsprezece. Acesta l-a scos pe H. Marian din prima echipă, iar în locul său, în centrul defensivei a fost coborât O. Turuş.

La mijloc va evolua Hîrciagă, alături de celălalt închizător, B. Oniche.

Pecica (antrenor Mihai Petcuţ): M. Rus – Cornea, Moise, Șiclovan, A. Ponta – Marinescu – Riviș, Arsene, Fritea, Dobricean – Peii. Pe bancă: Grozav – Trif, Istin, Băd, Covaci, Caba, Fabian.

Performanța (antrenor Adorian Himcinschi): Unchiaș – Nemeș, Potopea, O. Turuș, Toma – Moga, Oniche, Hârciagă, Bălaș – S. Turuș, R. David. Pe bancă: Cotoară – Cristea, Birk, Dănilă, Marian, Oltean, Morar.

Arbitri: Marius Omuț (Oradea) – Ovidiu Timar (Marghita – Bihor ), Ciprian Fiter (Sânmartin – Bihor).

Observatori FRF: Viorel Vancea (Oradea), Ion Mureșan (Timișoara)

FOTO: sportarad.ro

[nggallery id=698]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea