Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni 1-0 (0-0) | Victorie importantă a studenților, Bolojan – gol și eliminare!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia a reușit cea mai importantă victorie a acestui sezon în eșalonul terț, 1-0 (0-0), pe „Cetate”, cu Unirea Ungheni, pretendentă la barajul de promovare, O întâlnire dificilă în startul sezonului de primăvară pentru studenții din Cetatea Marii Uniri, adjudecată grație golului marcat de nou-venitul Bolojan.

Acesta a fost înger, dar și demon, fiind eliminat în minutul 85 pentru cumul de avertismente. Trei puncte mari în contul gazdelor, care însă au plătit greu tribut Bucurică, Bolojan și Kilyen fiind suspendați etapa viitoare, iar Frențiu – accidentat.

*Mihai Manea: „Victoria echipei”

Se poate spune că cel mai important succes al sezonului, venit în urma unui joc consistent. Am învins o formație periculoasă, dovedind că avem potențial. Este victoria echipei, băieții au respectat tot ce am lucrat la antrenamente și s-au dăruit în teren„, a precizat Mihai Manea, care l-a utilizat în premieră titular pe Gilyen.

*1-0, MIN. 56: BOLOJAN a deschis scorul, prima sa reușită pentru studenți, după o deviere Vasinc, la o degajare a lui Fl. Șerban

Ocazie mare pentru gazde, Bolojan (45) – intervenție de senzație a portarului advers

Nou-promovata se plasează pe poziția a 6-a din Seria 9 (18 puncte), la mijlocul ierarhiei, fără prea mari șanse la play-off și departe de zona fierbinte.

Celelalte două jocuri din sezonul regular sunt la Tg. Mureș (etapa a 17-a) și acasă cu liderul imbatabil Corvinul Hunedoara.

CSU: Fl. Șerban – Cunțan, Al. Albu, Kis, Bucurică – Frențiu (55, Al. Petresc), Kilyen, Herci (68, Paleoca), Gilyen (68, M. Toma) – Bolojan – Vasinc; rezerve Spinu – Amihăesei, Adjani, S. Stan, Cărăbineanu, Al. Bodea. Antrenor Mihai Manea.

Unirea Ungheni: A. Bucur – Suslak, Vomir, Coza, R. Balint, Al. Oltean, Szasz, Piper, R. Trif, Fl. Istrate, Astafei; rezerev Sugar, Gherasim, Vînău, Ndiesee, Onișor, Chiorean, M. Codrea, Todoran, T. Radu. Antrenor Flavius Sabău.

Arbitri Căt. Buși (Rm. Vâlcea), Cs. Antal (Baciu), A. Mureșan (Florești) Observatori I. Duma (Sibiu), M. Nădășan (Țaga)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-2 (0-1), în derby „de Alba” | „Lanterna roșie”, remiză dar și retrogradare matematică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir remizează în derby „de Alba” cu Industria Galda de Jos, scor 2-2 (0-1), după o confruntare spectaculoasă în care vizitatorii au condus la pauză, „roș-albaștrii” au întors scorul, dar Frențiu, în prelungiri (90+3) a restabilit egalitatea. O remiză venită după 6 înfrângeri la rând pentru ultima clasată, una cu gust amar, întrucât la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea