Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia pregăteşte noul sezon competiţional cu antrenamente fizice în staţiunea Olimp

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Echipa de baschet CSU Alba Iulia se află astăzi în a treia zi de pregătire de la Olimp pentru cele trei competiţii la care va participa în sezonul 2013/ 2014. Dacă la finele lunii septembrie echipa lui Popov joacă în Cupa României, luna octombrie va fi una de vârf deoarece se va da startul noului sezon din Liga Naţională de Baschet feminin şi a primelor meciuri din cupele europene.

Cu un lot de 12 jucătoare, 11 prezente în staţiunea Olimp, Sica Cuzic fiind plecată cu lotul naţional, antrenorii Miroslav Popov şi George Lăncrănjan efectuează două antrenamente fizice, în fiecare zi din cele 7 de pregătire de la malul mării. Această perioadă este una mai dificilă întrucât fetele fac antrenamente fără minge şi doar fizice. Un antrenament durează puţin peste o oră şi constă în alergare pe plajă, la malul mării şi în apă, stretching  dinamic, agilitate, forţă, viteză şi sprinturi. După ce se vor întoarce acasă, fetele vor merge într-un alt cantonament de pregătire, în Serbia.

Lotul care a făcut deplasarea pe litoral este format din: Ildiko Nagy, Alexandra Uiuiu (de anul trecut), Andreea Huţanu (CSM Târgovişte), Anemarie Părău (CSM Satu Mare), şi Mihaela Gherman (LPS Alba Iulia), „stranierele” Breanna Salley (revenire, după un sezon în care n-a jucat), Jovana Vukoje (din lotul precedent), Tiffany Brown (Danzio Timişoara), Sasa Cadjo (Partizan Galenka), Chastity Reeed (Elityur Netanya) şi Jessica Bradley (Angers).

[nggallery id=92]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat „Fotbal în familie” | 16 echipe participante la turneul organizat de AJF Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat „Fotbal în familie” | 16 echipe participante la turneul organizat de AJF Alba Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat a treia ediție a turneului „Fotbal în familie”. Asociația Județeană de Fotbal Alba, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, Consiliul Județean Alba, CSM Unirea Alba Iulia și Primăria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea