Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Jiul Petroșani 2-2 (1-0), în ultimul joc de verificare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Blaj, pe terenul din Veza, pe o suprafață de joc apreciată de combatanți, CS Universitatea Alba Iulia a remizat cu Jiul Petroșani, scor 2-2 (1-0).

În ultima repetiție înaintea startului sezonului de primăvară, studenții au condus la un moment dat cu 2-0, reușite Bucurică (2) și Bolojan, însă ocupanta poziției a 5-a în Seria 7 a remontat rapid, în câteva minute, prin Amadou (55, francez) și Fortune (58, belgian).

Gruparea din Cetatea Marii Uniri a susținut în această iarnă 7 întâlniri, în care a realizat o victorie (3-0 cu KSE Tg. Secuiesc), două remize (3-3 cu Olimpic Zărnești și 2-2 cu Jiul Petroșani) și 4 înfrângeri (2-3 cu Inter Stars Sibiu, 0-2 cu FC Brașov, 1-3 cu Hermannstadt, 1-2 cu Jiul Petroșani).

Mihai Manea a mizat pe Spînu – Cunțan, Kilyen, Kis, Bucurică – Frențiu, Al. Petresc, Herci, Gilyen – Bolojan – Vasinc; au mai intrat Ionică, M. Toma, Paleoca, Al. Bodea, Amihăesei (nu au jucat Fl. Șerban – accidentat, Al. Albu, Adjani, S. Stan, Cărăbineanu, E. Vlad, R. Popa, D. Trifu).

În etapa a 16-a, pe 11 martie, la ora 15.00, CSU Alba Iulia întâlnește pe “Cetate”, pe Unirea Ungheni, ocupanta locul 3 în Seria 9.

Foto: CSU Alba Iulia (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! | Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0): Ciugudean (15), Tomuța (28), Mihu (90+2)/ Val. Drăgan (49, penalty). Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei a 24-a și a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea