Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – CSM Satu Mare 113-37 | Antrenament cu public şi succes detaşat

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia - CSM Satu Mare 21Ultima partidă pe teren propriu din cadrul sezonului regulat a fost una extrem de lejeră pentru CSU Alba Iulia, care s-a impus fără griji, scor 113-37 (28-16, 35-10, 24-2, 26-9), în compania „lanternei roşii” CSM Satu Mare, echipă care nu a suparat pe nimeni şi a pierdut toate jocurile.

*Fără imn!

Scandalul iscat la Sf. Gheorghe la partida cu „U” Cluj a dus la o măsură incredibilă! După 7 ani, la meciurile de baschet, nu a mai fost intonat Imnul Național înainte de startul jocului, decizia stupidă fiind luată de ministrul Elisabeta Lipă. Oficialii albaiulieni au fost avertizați în acest sens de către comisarul FRB, Takacs Karoly (Tg. Mureș) că vor suporta consecințele în cazul în care imnul se va auzi în boxe. Înaintea meciului, ușoare momente de confuzie, antrenorii gazdelor Miroslav Popov și George Lăncărnjan fiind pregătiți să audă imnul, îndreptați fiind spre zona unde este arborat drapelul tricolor. „Deocamdată prefer să nu comentez, dar nu este normal ce se întâmplă”, a spus rectorul Daniel Breaz.

La fel ca și în partida cu ICIM Arad, albaiuliencele au avut parte de un antrenament cu public, necunoscută fiind numai diferența de scor. Localnica Andreea Beldian a fost aplaudată când a reușit un coș de 3 puncte.

*A doua oară consecutiv s-a depășit „suta”

Intrată la pauza mare cu un avantaj confortabil de aproape 40 de puncte (63-26), CSU a forțat în al treilea parțial, când a încasat  numai 4 puncte! Miroslav Popov a rulat întregul efectiv, folosind diverse formule de echipă, profitând de lipsa totală a mizei. În al doilea joc la rând, elevele lui Miroslav Popov au depășit borna a 100 de puncte marcate.

Poziţionată pe locul al treilea, CSU Alba Iulia mai are sâmbătă un joc extern, la Rapid Bucureşti, penultima clasată, iar săptămâna viitoare sunt trei jocuri externe în CEWL.

Au marcat Swanta Dyer – 18, Jefimija Karakasevic – 16, Alexandra Uiuiu – 15, Sonia Ursu – 14, Adriene Webb – 14, Jelena Antic – 12 puncte, Branika Hazovic – 11 și Andreea Beldian – 5, Marta Fodor – 4, Elena Dincă – 4.

[nggallery id=1530]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea