Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia, campioana Ligii a 4-a Alba, după 10-0 cu Viitorul Vama Seacă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La  Galtiu, CS Universitatea Alba Iulia a devenic matematic campioana Ligii a 4-a și va reprezenta Alba la barajul de promovare în Liga a 3-a contra fornației din județul Covasna.

CS Universitatea Alba Iulia – Viitorul Vama Seacă 10-0 (4-0): Baghiu (5, 45), Herci (37), Ad. Lăcătuș (40, penalty), Circov (46, penalty), Cl. Oara (63, 70, 83), Frențiu (79, 88).

Echipa condusă de Mihai Manea a condus autoritar stagiunea, pierzând numai 5 puncte, cu Industria Galda (o remiză și un eșec). De 5 întâlniri studenții nu au primit gol, în mintul 80 portarul Căt. Sudiu apărând un penalty executat de B. Găldean. A 11-a victorie consecutivă a însemnat și atingerea bornei de 100 de goluri marcate pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri.ce are cu o etapă înaintea finalului, 6 puncte avans, cel mai bun atac și cea mai puternică defensivă. La al doilea sezon petrecut în Liga a 4-a (precedentul, întrerupt în 2020 din cauza pandemiei), CSU Alba Iulia și-a atins scopul, fiind cotată marea favorită a sezonului, în plus albaiulienii sunt calificați pentru a 3-a oară la rând în finala Cupei României.

FOTO: CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea