Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – ACS Tg. Mureș 0-0, nimic la nimic în confruntarea pentru prima poziție în play-out

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O partidă modestă, încheiată cu o remiză albă între CSU Alba Iulia și ACS Tg. Mureș, meci în care era în joc locul întâi în play-ouf. Pe „Cetate” o dispută cu puține oportunități, combatantele anihilându-se reciproc.  ACS Tg. Mureș rămâne cu o lungime în față înaintea ultimei runde.

La reprezentația de despărțire de fani, CSU Alba Iulia s-a ales cu un singur punct și cu lansarea imnului oficial „CSU, Forza CSU”.

Din punctul nostru de vedere am dominat acest joc, dar nu am reușit să marcăm. Am avut o evoluție fluctuantă în acest campionat. Suntem o echipă nou-promovată, tânără, cu multe greșeli individuale, dar în a doua parte a campionatului am reușit să reglăm multe aspecte. Nu pot să spun că este o dezamăgire personală că nu încheiem pe prima poziție în play-out, noi ne propunem să creștem și anul viitor obiectivul va fi  să intrăm în play-off„, a precizat antrenorul Mihai Manea.

Acesta a primit un avertisment în meleul de la final (când au mai fost avertizați Frențiu și Csiki), între componenții celor două echipe, și va fi suspendat la jocul de la Ocna Mureș.

Fl. Șerban (62) – intervenție cu piciorul în fața lui Gliga. Gilyen (64), ocazie mare, nu a reușit să marcheze din câțiva metri. Bolojan (78) a reușit faza meciului, centrare de la marginea careului, prin procedeul „rabona”! Herci (90) – șut periculos, peste!

Bolojan (27) – reluare alături, prima ocazie a partidei. La meci asistă în jur de 200 de spectatori. „Cap” Frențiu (40), din unghi, prins de portar. După ploaia torențială de dinaintea partidei, terenul are anumite suprafețe cu bălți.

YouTube video

Cu prilejul ultimei reprezentații interne, studenții din Cetatea Marii Uniri își vor lansa și imnul oficial (melodie ce-i aparține lui Liviu Trifu).

Mureșenii au legat două victorii consecutive, ultima, un 5-1 net la Ocna Mureș (prin care au pecetluit retrogradarea amfitrionilor), iar universitarii au maximum de puncte pe teren propriu în play-out din 4 întâlniri.

YouTube video

Echipe:

CSU: Șerban – Cunțan, Ionică, R. Popa, Bucurică/ cpt. – Frențiu, Al. Petresc, Kilyen, Gilyen – Bolojan (82, Herci), Vasinc; rezerve Spînu, Amihăesei, Kis, Cărăbineanu, Paleoca,  M. Toma, D. Trifu, Al. Bodea. Antrenor Mihai Manea;

ACS Tg. Mureș: Szanto – Barabaș, Circa, Csiki, Caliani – Gliga (85, Lupuleț), T. Moldovan/ cpt, Jorza, Borbely (63, Veress) – Kulcsar (85, Csalo), Greu (73, Csaki); rezerve T. Negrușa, Bako, Precup, Feher, Molnar. Antrenor Suto Szillard.

Arbitri Cl. Matiș (Timișoara), Z. Biro (Belin), Z. Tamași (Odorheiu Secuiesc) Observatori I. Onicaș (Zalău), Raluca Șerban (București)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea