Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia a făcut spectacol la Colegiul „Horea, Cloşca şi Crişan”, promovând jocul cu CSM Târgovişte

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Baschet cu zâmbetul pe buze” a fost sloganul acţiunii iniţiate de elevele lui Miroslav Popov în Sala de Sport a Colegiului „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia.

Absente nemotivate la citirea catalogului au fost Alexandra Uiuiu şi Khadijah Whittington, care cu siguranţă vor regreta că au lipsit de la ora de sport, dar şi junioarele Mihaela Gherman, Sica Cuzic şi Andreea Beldian, ce nu şi-au putut face rost de scutire de la LPS, secundul George Lăncrănjan nefiind de acord!

Colegele de echipă care au răspuns „prezent”, amintite într-o ordine aleatorie, Chastity Reed, Tiffany Brown, Larisa Toma, Annemarie Părău, Jovana Vukoje, Sasa Cadjo, Breanna Salley, Ildiko Nagy, cele 8 „fantastice” au încins un meci amical cu o echipă de băieţi ce a reprezentat cu cinste Colegiul „Horea, Cloşca şi Crişan”, cotată drept cea mai bună instituţie de învăţământ liceal din judeţ…

După luptă aprigă, cei peste 80 de spectatori au asistat la un egal, dar deloc amical, pe parcursul celor 10 minute spectacolul fiind la loc de cinste din toate punctele de vedere. Americancele au dat tonul la show, momente agreate din plin şi de severul supraveghetor Miroslav Popov, care la un moment dat a vrut să solicite timeout pentru a rupe ritmul vijelios al execuţiilor de senzaţie.

Şi dacă s-a înregistrat o remiză, cu siguranţă scopul acţiunii a fost altul: acela de promovare a partidei de sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, cu CSM Târgovişte, când, cu siguranţă nu va mai fi loc de atâta relaxare şi bună dispoziţie.

Şi fanii din tribună au avut parte de surprize, întrucât a existat un concurs de aruncări de trei puncte, cu recompense însemnând tricouri ale CSU cu autografele baschetbalistelor. 4 trofee care vor valora mult peste ani, dacă universitarele vor izbuti să-şi atingă obiectivele serioase din acest sezon: cupa şi campionatul.

 [nggallery id=416]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia. *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea