Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia a pierdut, la limită, finala Under 19! Dinamo București, campioană!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a pierdut finala Campionatului Under 19, după 1-2 (0-1) cu Dinamo București, joc disputat la Buftea.

Un joc pentru istoria „alb-negrilor” s-a încheiat cu o decepție, „câinii roșii” cucerind al doilea trofeu al sezonului, după Cupa României, realizând astfel eventul. CSM Unirea Alba Iulia trăiește o dezamăgire, în condițiile în care ambele goluri încasate au fost după faze la limită, susceptibile de ofsaid, mai ales la a doua reușită a dinamoviștilor, una extrem de controversată! Firesc, după încheierea disputei au apărut protestele grupării ardelene

Sunt mândru de copiii mei, cel mai mândru! În finală am fost net superiori la toate capitolele, am arătat ca adevărați campioni. Alba Iulia are potențial”, a transmis George Țălnar.

O deschidere de scor stupidă, o minge în adâncime trimisă de Neculai (10, desemnat MVP-ul finalei), de la mjlocul terenului, pentru Vasilescu, pe jos, care-l păcălește pe portarul R. Pauletti, iar balonul intră în plasă. Un moment în care albaiulienii au considerat că Vasilescu, aflat în poziție de ofsaid, ar fi influențat faza. Până la pauză ardelenii au avut o singură oportunitate (Ionaș, 40). În ultima jumătate de oră, CSM Unirea Alba Iulia a insistat mai mult, Ardeiu (63) și R. Nistor (70) ratând bune ocazii de egalare. În minutul 90, Borunceanu, scăpat la limita ofasidului, a majora avantajul, după ce a driblat portarul. În minutul 90+2, execuție superbă D. Nistor, șut în vinclu, acesta micșorând ecartul!

Uniriștii s-au bucurat și de o galerie entuziastă, în tribune aflându-se oficiali ai clubului din Cetatea Marii Uniri, dar și antrenorul Alexandru Pelici.

Emoțiile unei finale și-au spus cuvântul. Pentru mine băieții aceștia sunt campioni. Am fost echipa mai bună. Actul secund l-am controlat, golul doi al adversarilor a venit pe un fond de dominare a noastră. Județul Alba este o pepinieră bună a fotbalului”, a mai transmis George Țălnar prin intermediul CSM Unirea Alba Iulia.

CSM Unirea: R. Pauletti – V. Stanciu, P. Codrea, D. Moldovan, Sebaș – D. Olălău/cpt., Ardeiu, Pandor (90, Buzilă), D. Nistor, Ionaș, Pașca (59, R. Nistor); rezerve Stoian, P. Alexandru, Elmanhaly, Cârja, R. Stanciu, Borza, Forrai. Antrenor George Țălnar.

Dinamo: Bogdan – Cernamoriț, Dana, Cune/ cpt, Ilinca, Neculai, Chiriță, Marcu, B. Alexandru, Vasilescu, R. Vasile; rezerve T. Ionescu, Vencu, Chepcel, Trofin, Lambă, Neagu, Șotae, Bărbulescu, Borunceanu. Antrenor Mihai Dobre.

foto: CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Belgia – România 2-0 (1-0), „tricolorii” – la prima înfrângere la Euro 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

La Koln, România a pierdut primul meci la Euro 2024, 0-2 (0-1) cu Belgia, marea favorită a grupei E. „Tricolorii” au avut în față o formație cu cuțitul la os, după acel eșec nescontat cu Slovacia, iar „diavolii roșii” au pornit ca din pușcă și au marcat după 74 de secunde prin Tielemans, fostul coleg […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea