FOTO: CS Unirea Alba Iulia – 4 medalii la Naționalele de marș pe 10 kilometri! Echipa CS Unirea – aur, Mihaela Acatrinei și Georgiana Jid – argint, Ana Rodean – bronz

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

CS Unirea Alba Iulia și-a adjudecat 4 medalii la Campinatul Național de marș, pe distanța de 10 kilometri, ce s-a disputat la Buziaș, ultima competiție a anului. Întrecerea națională s-a adresat atleților seniori și tineret (Under 23), la masculin (35 kilometri) și feminin (10 kilometri).

A fost o cursă foarte echibrată până la jumătatea traseului, când din păcate Ana Rodean, care nu s-a simțit bine în această săpămână, a renunțat la lupta. Am încheiat un sezon atipic, cu rezultate mulțumitoare în acest context. Fetele merită felicitări pentru cum s-au pregătit în condiții de nesiguranță și incertitudine”, a declarat antrenorul Gabriel Avram

USR - Alegeri parlamentare 2020

Astfel, echipa CS Unirea Alba Iulia, în componența Mihaela Acatrinei, Ana Rodean și Georgiana Jid, a cucerit medaliile de aur. La individual, senioare, cursa a fost câștigată de Andreea Arsine (CSU Galați) – cu rezultatul 47:34, celelalte locuri pe podium fiind ocupate de sportivele din Cetatea Marii Uniri, Mihaela Acatrinei – vicecampioană națională și medalie de argint (timpul 47:39) și Ana Rodean – medalie de bronz (timpul 48:53). Cu record personal (54:37), Georgiana Jid a devenit vicecampioană națională la tineret (locul șapte la senioare).

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În precedentele competiții interne zestrea marșului albaiulian a fost una impresionantă: *la București, în septembrie, pe distanța de 20 kilometri, 4 medalii: Ana Rodean a devenit campioană națională la senioare, aurul fiind adjudecat și de echipa de senioare a CS Unirea Alba Iulia (antrenor Gabriel Avram), formată din Ana Rodean, Mihaela Acatrinei și Georgiana Jid. Medalii de argint au fost câștigate de Mihaela Acatrinei – la senioare și Georgiana Jid – la tineret; *în februarie, la Campionatul Național de Marș – Iarna, la Craiova, patru medalii, dintre care două de aur și două de argint, iar sportivele Mihaela Acatrinei și Georgiana Jid, au înregistrat recorduri personale.

Dan HENEGAR