Rămâi conectat

Sport

FOTO: CS Ocna Mureș – Unirea Alba Iulia 6-2 (2-0)!!! „Soda”, spectacol pe „Stadionul Dragostei” | Paul Păcurar a debutat în distribuția „alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș a câștigat amicalul-spectacol de pe „Stadionul Dragostei”, într-un mod categoric, 6-2 (2-0), cu divizionara terță Unirea Alba Iulia, meci ce a înlocuit barajul cu Unirea Cristuru Secuiesc (Harghita), care nu s-a disputat întrucât adversarii nu au avut CIS (Certificat de Identitate Sportivă).

Totuși, campioana Ligii a IV-a Alba, echipă pregătită de Ionuț Pereat și Ovidiu Maier, nu a intrat în vacanță și a „provocat” o partidă amicală cu Unirea Alba Iulia, divizionara terță din Cetatea Marii Uniri, de care nu a avut milă. Au curs golurile în poarta Unirii, ce a nu are decât o minimă scuză a vacanței, din efectiv absentând An. David, Schiau, De Marco și Tat. „Soda dragă” și-a prezentat fanilor trofeul cuvenit campioanei Ligii a 4-a, asistența fiind pigmentată și cu notabilități județene și a etalat o prestație dătătoare de speranțe în prespectiva revenirii, după 11 ani, în Liga a 3-a. Au înscris A. Gherman (12), Val. Drăgan (41, penalty, 65), M. Domșa (51), Pereat (59), Onișor (89), respectiv S. Iacșa (81) și Onacă (83).

*Vali Drăgan a făcut spectacol

A. Gherman (12), revenit din Germania pentru dubla de baraj a deschis scorul cu un șut deviat din careu, spre bucuria celor peste 300 de spectatori. P. Păcurar (14) a ratat prima oportunitate a Unirii, reluare cu capul peste transversală, meciul fiind unul antrenant. „Soda dragă” a fost mai periculoasă la buturile lui Căt. Suciu, golgheterul Val. Drăgan (29) – lovind transversala din lovitură liberă. Majorarea scorului, penalty transformat de Val. Drăgan (41, obținut tot de el, într-un duel cu portarul advers) a fost prefațat de ocazia lui Csegoldi (38), iar „alb-negrii” au o tresărire de orgoliu, dar Davidaș (44) a trecut pe lângă balon în careul mic.

*Paul Păcurar, în premieră în „alb-negru”

La reluare, M. Domșa (ce a impresionat prin tehnica sa) a împins balonul în plasă (51), după acțiunea aceluiași omniprezent Vali Drăgan, pentru ca 5 minute mai târziu, Adam să rateze reducerea ecartului. Antrenorul-jucător al gazdelor, Ionuț Pereat și-a făcut simțită prezența în teren, cu un șut spectaculos prin care l-a învins pe Petric (59). Val. Drăgan (65) a mai creat o fază spectaculoasă, un șut excelent, prin care a dus scorul la un neverosimil 5-0! În distribuția albaiuliană a debutat Paul Păcurar (ultima dată la UTA Arad, nu a jucat deloc în retur), o foarte posibilă achiziție a formației uniriste, mijlocașul mai semnând o ocazie a oaspeților (72). S. Iacșa (81) a redus ecartul, cu o reluare plasată, la o centrare ce a traversat careul. Onacă (83) a punctat în final, reducând un scor drastic până în minutul 80, iar P. Păcurar (87) a avut o acțiune la care a întervenit Țiboc. Onișor (89), din apropiere, a parafat setul de tenis pentru un meci spectacol

Formații:

CS Ocna Mureș: Țiboc – Vaidasigan, Csegoldi, Căt. Ivașcu, Cr. Ivașcu – Kiss, P. Man, T. Cristea, M. Domșa – A. Gherman, Val. Drăgan; rezerve Clipici, Brie, Guț, Olar, I. Cociș, V. Rațiu, Onișor, Moise, Pereat, Ov. Maier. Antrenori Ionuț Pereat și Ovidiu Maier.

Unirea: Căt. Suciu – N. Rus, I. Grozav, Scrob, Ad. Matei – P. Păcurar, Goguța, Al. Giurgiu, Selagea, Captiu, Davidaș; rezerve Petric, Pojar, Boboia, Bîrdea, Adam, Onacă, Cr. Păcurar, F. Morar, S. Iacșa. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu.

O decizie de apreciat a oficialilor ocnamureșeni, acest amical care astfel au dau dovadă de respect față de fanii „alb-albaștri”, o partidă de gală, înaintea intrării propriu-zise în vacanță, după ce „Soda dragă” a acces direct în eșalonul superior, fără a juca

[nggallery id=5843]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea