Rămâi conectat

Sport

FOTO: CS Ocna Mureș – Sănătatea Cluj 2-2 (1-1) | „Virușii verzi” au încurcat planurile ocnamureșenilor în inferioritate numierică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș s-a împiedicat pe propriul teren de „virușii verzi” și și-a împuținat considerabil șansele de menținere în eșalonul terț. Prima remiză stagională a „alb-albaștrilor” a fost una cu un gust amar, ce aduce a înfrângere, în condițiile în care adversarii au evoluat din minutul 38 în inferioritate numerică (Al. Oltean – „roșu” direct), dar și așa Sănătatea a reușit egalarea.

O partidă spectaculoasă, cu numeroase ocazii, mai ales în dreptul gazdelor, ce au jucat cu cuțitul la os, însă experiența echiperilor Sănătății și-a spus cuvântul. Oaspeții, speculativi, au deschis scorul prin Tilincă (33, ce a profitat de eroarea lui Cunțan), însă egalarea a survenit peste câteva zeci de secunde, când Szoloși a deviat în propria-i poartă. Tudor Cristea (47), cu un eurogol, șut de la marginea careului, a adus „Soda” în avantaj, amfitrionii putând lovi decisiv în minutul 71, când M. Domșa a șutat în bară! Însă, în loc de 3-1 s-a făcut 2-2, după ce un alt „vulpoi”, D. Roman (75) a finalizat un contraatac. Sănătatea, la a treia remiză în Alba (3-3 la Cugir, 1-1, la Zlatna) a dovedit cât de periculoasă este pe terenuri străine, ajungând la șase jocuri externe fără eșec.

*Gabriel Cotoară: „Am avut meciul în mână!”

„Am avut meciul în mână, dar am rămas cu un singur punct. Miza și-a spus cuvântul, se poate vorbi și de ghinion. Noi am ratat numeroase ocazii, având inclusiv o bară la 2-1, iar oponenții au înscris în două rânduri din trei situații! Șansele de salvare sunt mici, au scăzut considerabil, dar mergem înainte și ne batem până la capăt”, a spus Gabriel Cotoară, ce nu s-a putut baza pe Vl. Ignat (depistat pozitiv), Frențiu (suspendat) și Cl. Marcu (accidentat).

*0-1, MIN. 33: TILINCĂ a deschis scorul după o centrare de pe partea stângă, în fața porții, trimis de Roman, ce a profitat de indecizia lui Cunțan.

*1-1, MIN. 34: gazdele au egalat rapid, prinr-un autogol SZOLOSI, după o centrare în careu

*2-1, MIN. 47: T. CRISTEA șut superb, eurogol, de la 16 metri, după o respingere a lui Lăzăreanu

*2-2, MIN. 75: D. ROMAN a egalat, după insistența lui Ceaca, pe un contraaatac

În minurul 38, Săntatea a răams în 10, fiind eliminat Al. Oltean, ce a primit roșu direct. M. Domșa  (71) a șutat în transversală

Victoria este obligatorie pentru trupa lui Gabriel Cotoară împotriva “virușilor verzi” în condițiile în care situația în clasament este similară cu aceea din pauza de iarnă, respectiv de recuperat 4 puncte raportat la contracandidata CS Hunedoara.

CS Ocna Mureș: Angeru – Cunțan (64, Tocu), Haiduc, C. Lazăr, Al. Kiraly  – Guț/ cpt, Socaci – G. Goronea (69, M. Domșa), T. Cristea, Chișu – Cioară; rezerve Decean, Vădan, Isac, Uță, Neșan, Moise. Antrenori Gabriel Cotoară, Romeo Arinar și Tudor Stan.

Sănătatea: F. Lăzăreanu (cpt.) – Șumlea, D. Matei, D. Mureșan, Mic (73, Iancu), Lujerdean (18, Szolosi), Al. Oltean, E. Petruș (79, C. Cîmpean), D. Roman, Tilincă,  Ceaca; rezerve Todoran, Cotîrlă, Al. Paul, Urcan. Antrenor Csaba Kiss

Arbitri N. Kemenes (Baia Mare), H. Recsenedy (Sf. Gheorghe), Eniko Biro (Odorheiu Secuiesc) Observatori D. Voina (Reșița), V. Suciu (Tg. Mureș)

Sursa foto: CS Ocna Mureș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea