Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CS Iernut – Industria Galda de Jos 3-4 (1-1) | Echipa din Alba continuă să uimească, a 4-a izbândă la rând!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Iernut - Industria Galda 12 Industria Galda de Jos este cea mai în formă echipă din Alba, repurtând a 4-a victorie la rând în Liga a 3-a, 4-3 (1-1) la Iernut.

*Panică la Galda!

Fenomenul „Panică la Galda” continuă și elevii lui Paul Ciucă uimesc etapă de etapă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Cr. Bodea, triplă și assist!

MVP-ul partidei a fost Cr. Bodea ce a înscris de trei ori (min. 33 și 52, la ultimul lansat de Cernea și minutul 90+2 – șut violent), tot el având la activ și o pasă decisivă pentru reușita lui Cernea (64). Gazdele au revenit de la 1-3, prin Ungur (min. 83, penalty), și Balea (88).

Industria Galda de Jos a evoluat în etapa a 9-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a în deplasare cu CS Iernut, meciul încheindu-se cu scorul 4-3 (1-1), în favoarea oaspeților

Scorul a fost deschis de gazde în min. 11, prin Ungur, dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri, șut violent sub transversală.

Egalitatea a fost restabilită de Cr. Bodea (33), lansat „printre” de A. Câmpean.

*Paul Ciucă: „Am trăit periculos, dar sunt mândru de echipa mea”

Și în turul precedent la Iernut, Industria a învins cu 3-2 după ce a fost condusă cu 2-0, iar acum evoluția scorului a fost halucinantă: 1-0, 1-3, 3-3 în min. 88 și 3-4 în prelungiri. „Iar am trăit un meci periculos la Iernut. Încrederea căpătată în ultimele jocuri și puterea de luptă a băieților mei ne-au împins spre un nou succes. Sunt mândru de echipa mea, iar acum avem și mai mare încredere și am prins aripi. Continuă „Panica la Galda”, dar avem de tras și învățăminte pentru că au existat și lucruri negative„, a declarat Paul Ciucă

*Cristi Bodea: „Cel mai bun meci al meu la Galda”

La prima triplă a carierei în eșalonul terț, Cristi Bodea a fost cel mai bun jucător al întâlnirii. „A fost cel mai bun meci al meu în tricoul Industriei și primele trei goluri înscrise la acest nivel, toate cu piciorul stâng. Dedic reușitele domnului primar pentru ziua sa de naștere. Nu-i de mirare unde suntem, merităm locul în clasament pentru că muncim foarte mult. Este panică la Galda, dar una pozitivă„, a afirmat jucătorul de bandă stânga.

Găldenii au avut 3 victorii consecutive, fiind poziţionaţi pe ultima treaptă a podiumului.

*Dedicație pentru primar și fiica portarului Cătălin Ștef

Găldenii au dedicat succesul primarului Romulus Raica, cel care în 25 octombrie își aniversează ziua de naștere, dar și micuței Anastasia Cătălina, fiica portarului Cătălin Ștef.

Paul Ciucă a mizat pe formula: Căt. Ştef – Olar, Haiduc, Căt. Ivaşcu, Boancă – Frenţiu, Cr. Kilin (74, Goguța), D. Lupşan (65, P. Medrea), Cr. Bodea – A. Câmpean (76, Baghiu), Cernea (78, R. Lungu); rezerve: Podar – Al. Man, Opriţa.

În runda viitoare, Industria primeşte vizita formaţiei CS Oşorhei.

Foto: Gligor UDREA

[nggallery id=1172]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea