Rămâi conectat

Sport

FOTO: Corona Brașov – Volei Alba Blaj 0-3, în Divizia A1 | Miercuri, derby cu Dinamo, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

După dezamăgirea trăită cu CSM București, campioana României Volei Alba Blaj a învins în a doua deplasare succesivă pe Corona Brașov, scor 3-0 (25-21, 25-17, 25-21), meci contând pentru etapa a 17-a a Diviziei A1 la volei feminin.

Un succes scontat, care aduce un plus de moral în tabăra formației din „Mica Romă” înaintea derby-ului de miercuri, 14 februarie, de la ora 18.00, din „Alba Blaj” Arena, cu Dinamo București (care în această rundă a dat lovitura și a învins liderul Rapid în minimum de seturi).

În disputa de la Brașov, echilibrat a fost primul parțial în care gazdele (locul 8) au opus o rezistență de apreciat, conducând cu 18-16 și 20-19, însă 5 puncte consecutive ale oponentelor au înclinat balanța. După al doilea set în care Volei Alba Blaj a controlat disputa, în ultimul iarăși a fost echilibru (gazdele au avut avantaj 19-18 și s-au apropiat la 21-22).

Într-o întâlnire care a durat 76 de minute s-a distins Jovana Kocić – cu 10 blocaje, jumătate din totalul reușit de propria formație. Cele mai multe puncte le-au strâns Diana Arion și Simina Străchinescu – câte 13, respectiv Bugumila Biarda – 14 și Jovana Kocić – 13. Mai trebuie specificat faptul că antrenorul Stevan Ljubičic nu a efectuat nicio medificare, utilizând aceeași formulă tot meciul. Volei Alba Blaj se plasează pe locul secund al clasamentului, cu 38 de puncte (12 victorii și 5 înfrângeri), la un punct în spatele primei clasate, în vreme ce Dinamo, viitoarea adversară are 34 de puncte (11 jocuri adjudecate și 6 pierdute) și se situează pe poziția a 5-a.

Volei Alba Blaj: Isidora Kockarević – 12 puncte, Jovana Kocić – 13 (10 cu blocajul!), Bogumila Biarda – 14, Nneka Onyejekwe – 6, Lora Kitipova – 3, Drussyla Costa – 8, Paula Partnoi (l); nu au intrat Britt Rampelberg (l), Katarina Jović, Iman Isanović, Iarina Axinte, Raisa Ioan, Daria Ocenic. Antrenor Stevan Ljubičic.

Foto: Volei Alba Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj, victorie în primul amical, 5-2 cu „U” Cluj Under 18 | Goluri înscrise de jucători nou-veniți, uniriștii C. Cristea și P. Codrea sub comanda lui Tătar

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj, victorie în primul amical, 5-2 cu „U” Cluj Under 18 | Goluri înscrise de jucători nou-veniți, uniriștii C. Cristea și P. Codrea sub comanda lui Tătar CIL Blaj, nou-promovata în Liga 3, a câștigat primul joc de verificare, 5-2 (2-0) cu „U” Cluj Under 18, formație pregătită de albaiulianul George Țălnar. Golurile echipei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea