Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Corona Brașov – Volei Alba Blaj 0-3, în Divizia A1 | Miercuri, derby cu Dinamo, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După dezamăgirea trăită cu CSM București, campioana României Volei Alba Blaj a învins în a doua deplasare succesivă pe Corona Brașov, scor 3-0 (25-21, 25-17, 25-21), meci contând pentru etapa a 17-a a Diviziei A1 la volei feminin.

Un succes scontat, care aduce un plus de moral în tabăra formației din „Mica Romă” înaintea derby-ului de miercuri, 14 februarie, de la ora 18.00, din „Alba Blaj” Arena, cu Dinamo București (care în această rundă a dat lovitura și a învins liderul Rapid în minimum de seturi).

În disputa de la Brașov, echilibrat a fost primul parțial în care gazdele (locul 8) au opus o rezistență de apreciat, conducând cu 18-16 și 20-19, însă 5 puncte consecutive ale oponentelor au înclinat balanța. După al doilea set în care Volei Alba Blaj a controlat disputa, în ultimul iarăși a fost echilibru (gazdele au avut avantaj 19-18 și s-au apropiat la 21-22).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Într-o întâlnire care a durat 76 de minute s-a distins Jovana Kocić – cu 10 blocaje, jumătate din totalul reușit de propria formație. Cele mai multe puncte le-au strâns Diana Arion și Simina Străchinescu – câte 13, respectiv Bugumila Biarda – 14 și Jovana Kocić – 13. Mai trebuie specificat faptul că antrenorul Stevan Ljubičic nu a efectuat nicio medificare, utilizând aceeași formulă tot meciul. Volei Alba Blaj se plasează pe locul secund al clasamentului, cu 38 de puncte (12 victorii și 5 înfrângeri), la un punct în spatele primei clasate, în vreme ce Dinamo, viitoarea adversară are 34 de puncte (11 jocuri adjudecate și 6 pierdute) și se situează pe poziția a 5-a.

Volei Alba Blaj: Isidora Kockarević – 12 puncte, Jovana Kocić – 13 (10 cu blocajul!), Bogumila Biarda – 14, Nneka Onyejekwe – 6, Lora Kitipova – 3, Drussyla Costa – 8, Paula Partnoi (l); nu au intrat Britt Rampelberg (l), Katarina Jović, Iman Isanović, Iarina Axinte, Raisa Ioan, Daria Ocenic. Antrenor Stevan Ljubičic.

Foto: Volei Alba Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea