Rămâi conectat

Sport

FOTO: CIL Blaj – Sportul Petrești 3-2 (0-1), în derby-ul Ligii a 4-a | Liderul, răpus în „Mica Romă” și primul eșec stagional!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În “Mica Romă” a fost derby-ul finalului de tur, între CIL Blaj și Sportul Petrești, ocupantele primelor două poziții în clasament, echipa de pe prima poziție pierzând primul meci  după o partidă nebună, 2-3  (1-0), după 10 victorii consecutive.

Echipa din „Mica Romă” a relansat practic campionatul, ajungând la șase puncte de locul întâi, la finele unei partide în care a dat dovadă de tărie, remontând de la 0-1 și trecând peste șocul egalării la 2-2, cu Darius Mihu cel mai bun jucător de pe teren.

Sportul Petrești, fără antrenorul Doru Oancea, prins cu un meci de juniori, a cunoscut întâia oară gustul eșecul în acest sezon, partida având un act secund incendiar. Au marcat Mihu (72, 90+2), Timiș (73, penalty), respectiv Rahovean (32) și P. Muntean (85, penalty)

Prima ocazie a aparținut gazdelor, prin Juncan (17), scăpat în dreapta, l-a depășit pe Manciulea, dar centrarea sa nu a fost ajunsă de niciun coechipier. Specualtivi, vizitatorii au deschis scorul la prima oportunitate, după un corner (34), centrarea lui Ad. Lăcătuș l-a suprins pe R. Damian, iar Rahovean a profitat de cadoul primit și a marcat calm, în poarta goală. Tot vizitatorii sunt mai periculoși, R. Damian respingând în lateral șutul lui Ad. Lăcătuș (38).

La reluare, Manciulea are o intervenție salutară prin care a evitat egalarea, repingând de lângă bara stângă reluarea cu capul trimisă de Al. Juncan (62)

*D. Mihu, demon pentru Sportul!

Blăjenii nu au renunțat și au reușit să întoarcă rezultatul în doar trei minute, faze în care au fost ajutați de fundașii adverși.  Rahovean a deviat în propria poartă un balon urmărit de Mihu, în minutul 72, iar peste 3 minutePanfiloiu l-a faultat în careu pe același Mihu, lovitura de pedeapsă fiind executată cu calm, de Timiș, care a întors scorul!

Nebunia a continuat, iar în minutul 85, oaspeții au beneficiat de un penalty îndelung contestat, un henț al lui D. Pop într-un duel cu Coltor, și transformat de P. Muntean (85). Augustin Damian s-a revoltat pe margine, oficialul blăjean lând efectiv foc, revendincând o eliminare la Panfiloiu la penalty-ul propriu și un henț la Coltor la faza egalizatoare. În minutul 89, D. Mihu, a adus o bucurie imensă în tabăra gazdelor marcând din apropiere, după ce în prima fază tot el a șutat în bara stângă, atacantul CIL-ului fiind MVP-ul întâlnirii.

În alt  joc, Dacia Mihalț – Metalu Aiud 2-4 (0-2)

Marcatori: Părău (83), T. Irimie (90+2), respectiv Cioplântă (11), Văsuț (42, 90+6), Todea (62).

În disputa ultimelor clasate, Metalu a câștigat după șase etape de secetă (doar două remize), iar “lanterna roșie” a înregistrat al 10-lea eșec la rând

[nggallery id=6366]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea