Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Ce performanță pentru voleibalistul blăjean Tudor Balu! Campion cu nou-promovata Corona Brașov!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ce performanță de poveste pentru voleibalistul blăjean Tudor Balu, campion cu nou-promovata Corona Brașov, un rezultat istoric pentru voleiul românesc!

Rezultat fantastic pentru Tudor Balu, voleibalistul din Blaj, care a devenit campion național cu nou-promovata Corona Brașov. O performanță remarcabilă care va intra în istoria sportivă a Brașovului. Nou-promovata Corona Brașov a câștigat primul titlu național, după 3-1 cu Arcada Galați, campioana ultimilor 5 ani, care însă a predat ștafeta.

Nou-promovata Corona Brașov, o echipă înființată în urmă cu doi ani, a realizat cea mai mare surpriză din istoria voleiului autohton. Tudor Balu (va împlini 20 de ani în 1 mai), este considerat unul dintre cei mai promițători ridicători din țară, iar în ultimele două campionate a evoluat la Corona Brașov, după ce a cunoscut botezul primei scene la SCM Zalău. Ridicătorul din „Mica Romă” a fost convocat la reprezentativa de seniori a României, pentru stagiul de pregătire centralizată în vederea meciurilor din grupă din cadrul Golden League (perioada 17 mai – 1 iunie)

Formația pregătită de Laurențiu Lică a scris istorie, antrenorul câștigând campionatul la primul său sezon pe  banca tehnică. Corona Brașov este primul club din voleiul autohton care cucerește titlul din postura de nou promovată! În acest sezon, voleiul din România are două campioane în premiere, CSO Voluntari, la feminin, după o finală cu Volei Alba Blaj, și Corona Brașov.

FOTO: Corona Brașov și Dan Balu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, deplasări pentru albaiuliene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, ultimele apariții în fața fanilor, și deplasări pentru albaiuliene. CSU Alba Iulia va intra în vacanță după acest duel de la Mediaș. Se apropie vacanța pentru conjudețenele care activează în Seria 9 din eșalonul terț. În etapa a 9-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea