Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

FOTO: Campania de voluntariat „Cozonacul de Crăciun” organizată de Liceul Teoretic Teiuș, o reușită și în acest an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campania iniţiată de Consiliul elevilor de la Liceul Teoretic Teiuş – „Cozonacul de Crăciun” – a ajuns la final: realizarea pachetelor-cadou şi oferirea acestora beneficiarilor proiectului.

Marţi, 18 decembrie 2018, 6 voluntari ai campaniei au adunat sumele obţinute din vânzările de la Târgul de Crăciun organizat în 14 decembrie, cu donaţiile strânse de la elevi, profesori sau teiuşeni dornici să ajute şi cu sponsorizările adunate de la diverse societăţi din Teiuş şi au plecat la cumpărături. Au pus în coşuri: fructe, suc natural, ciocolată, napolitane, brânză topită, conserve de pateu, cornuri cu ciocolată. Cozonacii au fost aduşi de către firma La Arpi Teiuş SRL direct la liceu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cadourile au fost oferite beneficiarilor în zilele de miercuri şi joi, 19-20 decembrie 2018. Voluntarii, printre ei fiind şi Moş Crăciun împreună cu Crăciuniţa, au fost întâmpinaţi cu emoţie şi nerăbdare de cei mici. Unii au spus o poezie, unii au cântat colinde, unii i-au şoptit moşului la ureche că au fost cuminţi… şi fiecare a primit cadoul bucuros, cu sclipiri în ochi şi cu un zâmbet nepreţuit pe buze.

Organizatorul, Liceul Teoretic Teiuș s-a bucurat de sprijinul acordat de partenerii proiectului: Primăria  oraşului  Teiuş, Clubul „Rotary” Teiuş, Asociaţia „Sfântul Apostol Petru” din Teiuş, Poliţia oraşului Teiuş, Inspectoratul Școlar Judeţean Alba, Casa Corpului Didactic. Crăciun fericit!

[nggallery id=6614]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea