FOTO: Baschetbalista Andreea Fleșer, cea mai importantă realizare a carierei | Albaiulianca, în echipa României la Campionatele Europene Under 20

Paul Voicu - Primar 2020

Andreea Fleșer, baschetbalista albaiuliancă în vârstă de 19 ani, consider că prezența în lotul României la recentele Campionate Europene Under 20, Divizia B, întrecere desfășurată la Oradea, este cea mai importantă realizare a carierei, până în prezent.

O experiență de neuitat această finală mică susținută la Europenele de tineret, unde mă bucur că am putut să reprezint România și județul Alba”, a afirmat coordonatorul de joc ce a bifat deja două sezoane pentru CSU Alba Iulia, ultimul în elită.

ELIT

*Trei ani în “tricolor”

Înaintea acestui turneu la care România a terminat pe poziția a patra (Lituania a prins ultima treaptă a podiumului de premiere si a obtinut promovarea pe prima scenă a Europei), talentata baschetbalistă a participat cu lotul “tricolor” într-un cantonament la Tîrgoviște și Oradea. Andreea a strâns deja trei ani la nivelul echipelor naționale, fiind componentă și a lotului Under 18, la fel cu turnee de calificare. Medaliată cu bronz la ONSS cu echipa LPS Alba Iulia, sportiva din Cetatea Marii Uniri a mai făcut parte și din lotul național de baschet 3×3 prezent anul trecut la un turneu de calificare Under 18 în Letonia, la Riga.

În privința viitorului club, deocamdată, suspans, însă trebuie remarcat faptul că Alba Iulia se mândrește în această perioadă cu două jucătoare prezente în această vară la echipa națională, la diferite categorii de vârstă: Andreea Fleșer (Under 20) și Diana Ignat (România Under 16).

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...