Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO| Balul Bobocilor 2013 la Liceul „HCC” din Abrud a fost câştigat de Petrea Bianca Ioana şi Meszaroș David

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Balul Bobocilor 2013 de la Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan” din Abrud a fost câştigat în data de 25 octombrie, de Petrea Bianca Ioana şi Meszaroș David, ambii la profilul matematică-informatică intensiv engleză.

Conform organizatorilor, care sunt elevi în clasa a XII, în cadrul concursului au participat 8 perechi, toate bine pregătite şi fără emoţii. Aceştia au avut şase probe, care le-au pus calităţile în evidenţă. De la probe de dicţie şi probe de divertisment, pregătite şi prezentate de concurenţi, toate au fost pe placul juraţilor, dar din păcate, doar doi pot fi numiţi Miss şi Mister Boboc.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe locul doi s-au clasat Purcel Florina Claudia și Sălache Cosmin, ambii colegi la profilul matematică-informatică intensiv engleza, iar pe locul trei Cenușa Denisa Elena și Furdui Andrei de la profilul Filologie Intensiv Engleza. Restul concurenților au primit diplome de participare și multe felicitări. Pe parcursul concursului, câțiva elevi ai liceului abrudean, au impresionat cu un moment de pantomimă, moment care a fost spre amuzamentul celor prezenţi. Atmosfera a fost întreținută de majoretele orașului Abrud, instructor Alina Oaida, care au pregătit un dans special pentru acest bal.

Bianca Petrea, câştigătoarea titlului de Miss Boboc 2013 are 14 ani şi se caracterizează ca fiind o fire optimistă, prietenoasă, ambiţioasă în ceea ce face, iar ca dovada stau şi rezultatele de la Evaluarea Naţională, unde a obţinut media generala 10. Are spirit artistic, îi place muzica, dansul, desenul si voleiul şi este absolventa Scolii Populare de Arte din Alba Iulia, secţia canto popular.

David Meszaroș, câştigătorul titlului de Mister Boboc are 15 ani şi se caracterizează ca fiind liniştit şi gata să ajute la nevoie. Se consideră descurcăreţ şi pregătit pentru liceu, iar marea lui pasiune este calculatorul.

[nggallery id=564]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea