Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: ASU Poli Timişoara – Metalurgistul Cugir 2-0 (1-0), în derby-ul Seriei a 4-a | Săptămână neagră pentru echipa de sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ASU Poli Timişoara şi Metalurgistul Cugir s-au înfruntat în derby-ul Seriei a 4-a din Liga a 3-a, meci programat pe Stadionul „Ştiinţa” și câștigat de bănățeni, grație reușitelor semnate de Bădăuță (min. 24) și Guricici (83).ASU Poli Timisoara - Metalurgistul Cugir 6

A fost o săptămână neagră pentru gruparea de sub Drăgana, care a suferit întâiul eșec din Liga a 3-a și a fost eliminată și din Cupa României de ASA Tg. Mureș 2.

Metalurgistul a dominat teritorial actul secund, solicitând un penalty pentru un henț. „Am suferit primul eșec stagional și mai mult ca sigur că eliminarea din cupă de la Tg. Mureș a lăsat urme. Pierdem din nou, după un joc pe care l-am dominat și am avut o posesie zdrobitoare. Primim mult prea ușor gol, la singurele faze pe care și le creează adversarii. Trebuie să ne ridicăm, am pierdut un meci, dar campionatul este lung. Important este să rămânem uniți, să fim mai concentrați și victoriile vor veni. Mi-ar place să jucăm toate cele 13 meciuri din deplasare în atmosfera de astăzi. Îi felicit pe timișoreni pentru organizare și galeria superbă„, a precizat Bogdan Petric, directorul sportiv al oaspeților. „Sunt mulțumit de cele trei puncte. Știam că vom întâlni o echipă bună, experimentată, ce a dominat. Noi am câștigat prin inteligență tactică, am exploatat momentele favorabile„, a spus antrenorul Sorin Brândescu.

În min. 15, Necşulescu execută o lovitură liberă din afara careului, însă balonul trece puţin peste poartă. Gazdele deschid scorul prin Bădăuţă în min. 24, care marchează simplu, cu latul din faţa porţii.

Goşa a fost aproape de egalare în min. 30, după ce a executat o lovitură liberă, însă, portarul timişorean a reţinut balonul. Ocazile s-au rărit la ambele porţi, iar rezultatul din min. 24 s-a păstrat până la final.

Cele două echipe erau neînvinse şi cu maximum de puncte înaintea acestui joc pentru şefia seriei.

*Afrapt -titular, absenți Cîrstean și I. Radu

Juniorul Afrapt (Perugia) a debutat la Cugir, jucând titular, după ce i-a venit „cartea verde” din Italia. Au lipsit în schimb atacanții I. Radu – nuntă și Cîrstean – accidentat.

Au jucat echipele: ASU Poli: Burtic – Contescu, Bilia, Gălan, Damian, Rebenciuc, Birău, Marin, Țugui, Ghinescum Bădăuță; rezerve: Fișteag, Giuricici, Stancu, D. Codrea, Ștefanovici, Tulcan, Vulcea. Antrenor Sorin Brîndescu.

Metalurgistul: Tiut – Bold (82, Iovănescu), Goșa, Șt. Radu, Huțanu – Chelaru, Necșulescu (78, Neagu), Piko, Șuteu (81, G. Goronea), Itu, Afrapt (69, Ghergar); rezerve Dragotă – Tăban, L. Moldovan. Antrenor Marius Opric.

Formaţia lui Marius Opric a suferit miercuri o dezamăgire în Cupa României, fiind eliminată după loviturile de departajare de ASA Tg. Mureş 2, echipa de Liga a IV-a.

Foto: Emanuel Titus ILIESI, ASU Politehnica Timişoara

[nggallery id=987]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea