FOTO: Artiști de TOP la nunta lui Nicușor Stanciu – Andra și Ionuț Fulea, la petrecerea cu sute de invitați a cunoscutului fotbalist din Alba

Paul Voicu - Primar 2020

La nunta lui Nicușor Stanciu au participat artiști de top. O fotografie în care sunt prezenți cunoscuta cântăreață Andra și renumitul interpret de muzică populară, Ionuț Fulea, a fost postată pe rețeaua de socializare. Petrecerea fotbalistului, dată după cununia civilă care a avut loc la Catedrala Încoronării, a reunit sute de invitați.

Poza a fost postată de unul dintre membrii formației ”Codru de România”, care îl acompaniază pe Ionuț Fulea la concerte.

ELIT

Fostul jucător al echipei Unirea Alba Iulia, Nicolae Stanciu, s-a căsătorit religios cu Andreea Beldean, sâmbătă, 22 iunie. Cununia religioasă a avut loc la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia, urmată de o petrecere la Hanul dintre Sălcii.

Cei doi au avut ca naşi pe familia lui Radu Ignat. Cununia civilă a avut loc anul trecut, când cei doi au spus ”Da” în fața ofițerului de stare civilă.

Mihail David - 2020

CITEȘTE ȘI: FOTO, VIDEO/ Nicolae Stanciu, fotbalistul originar din Alba, s-a căsătorit religios cu aleasa inimii sale, Andreea

Nicolae Stanciu este originar din satul Craiva, comuna Cricău, iar primii pași în fotbal i-a făcut la Unirea Alba Iulia, la grupele de copii și juniori, unde s-a evidențiat de fraged fiind cooptat în echipa mare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...