Rămâi conectat

Sport

FOTO: antrenorul Mihai Manea, prezentat oficial la CS Ocna Mureș: „Este o provocare pentru mine, dar nu mi-e teamă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul albaiulian Mihai Manea a fost prezentat astăzi în mod oficial la CS Ocna Mureș, echipă pe care a preluat-o ieri.

Ajutat de Ioan Ilie – secund și Petre Clep – ce se va ocupa de pregătirea portarilor, noul “principal” al formației nou-promovate are o misiune extrem de dificilă pe banca tehnică a “Sodei Dragă”!

*Paul Ioan: „Mihai Manea a fost prima opțiune”

„Să sperăm că va fi o schimbare de bun augur, și se vor vedea rezultatele. Ușoare nu au fost negocierile, mai ales în situația în care suntem noi. Trebuie să ai curaj și să iei taurul de coarne. Mihai Manea a fost prima opțiune, pentru că avem nevoie de experiența sa, este foarte bine pregătit, a antrenat în Liga a 3-a. Sper să ne ajutăm reciproc„, a declarat președintele Paul Ioan.

„Este o provocare pentru mine. Am fost în discuții și cu alte echipe, dar am preferat și din  motive familiale, să mai rămân în județ. Lucrurile nu sunt deloc roz, este foarte mult de muncă. Nu mi-e teamăm dar le transmit jucătorilor că fără antrenament nu se poate. Nu e un pas înapoi, este o mare provocare pentru mine și am încredere că, pe termen scurt putem face treabă, dar e nevoie acută de puncte„, a spus Mihai Manea.

Da, am venit la Ocna Mureș pentru Mihai Manea. Am copilărit împreună, ne știm de o viață, am jucat împreună, am și colaborat în ultimul sezon la Ighiu. Nu va fi ușor, e situația dificilă, ca și lot, ca și moral al echipei. Mihai este un antrenor foarte bine pregătit, modern, care, după părerea mea, la modul cum lucrează, ar face față și la nivelul Ligii 1, dar mai are nevoie de experiență„, a spus nou-venitul Florin Hidișan.

„Suntem conștienți că ne așteaptă o muncă foarte grea. De aceea am venit, să muncim. Am încredere în Mihai și în cei de aici, că putem să schimbăm puțin lucrurile, dar e greu pentru început. Încă nu m-am edificat asupra celor doi portari, în două săptămâni mă voi lămuri. Am înțeles că de la 1 noiembrie Iviniș va pleca și, dacă este nevoie, vom mai aduce un portar„, a concluzionat Petru Clep.

La antrenament au participat 18 jucători de câmp (un record pentru nou-promovată) și trei portari (Iviniș, Țiboc și juniorul Gorea), lipsind doar Căt. Ivașcu și Csegoldi, ultimul anunțând că renunță din motive familiare, la activitatea fotbalistică.

CS Ocna Mureș nu a reușit nici măcar o remiză în cele șase runde scurse până în prezent, fiind penultima în topul întregului eșalon terț, după un parcurs dezastruos (întrecută, la golaveraj, de Viitorul Domnești, Seria a 3-a)! Gruparea de lângă sonde a fost până în prezent un veritabil “sparring partner”, înșirând eșecurile pe bandă rulantă, în consecință bifând și recordurile negative din C4: cea mai permeabilă defensivă (medie de 4 goluri încasate pe meci!) plus o ofensivă modestă, numai două reușite, acumulându-se trei meciuri și jumătate de când ocnamureșenii nu au marcat! Temerară decizia lui Mihai Manea de a prelua o formație la pământ, în condițiile în care revenirea în Liga a 3-a, după 11 ani, a fost total ratată, din toate punctele de vedere. “Am acceptat provocarea deși sunt conștient că va fi foarte greu să remediem situația în care se află echipa! Am însă încredere și sper că, ușor, ușor, vom începe să câștigăm puncte. Sper ca și comunitatea ocnamureșană să înțeleagă momentul dificil, iar suporterii să vină alături de noi, pentru că este nevoie să strângem rândurile”, a spus Mihai Manea.

CS Ocna Mureș este prima dintre conjudețene ce a făcut modificări la nivelul băncii tehnice în această ediție, acum două etape Ionuț Pereat și Ovidiu Maieri fiind demiși, după umilința din derby “de Alba”, de pe teren propriu, cu Industria Galda, scor 0-5. Interimatul a fost asigurat două meciuri de Ioan Ilie, antrenorul din acte, iar, în cele din urmă Mihai Manea a răspuns pozitiv la negocieri și a riscat enorm, după ce în campionatul trecut, cu Performanța Ighiu, a terminat cel mai sus dintre “albaneze”, locul al treilea în ierarhia seriei câștigate de “U” Cluj.

[nggallery id=6229]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea