Rămâi conectat

Sport

FOTO: Alexandru Giurgiu, jucătorul Astrei a dat lecţii micilor fotbalişti de la Unirea Juniors. O nouă surpriză lui Kalanyos

Dragoş Suciu

Publicat

în

După ce l-a adus pe Nicuşor Stanciu la micii fotbalişti de la Unirea Juniors, Alexandru Kalanyos continuă să-şi ambiţioneze elevii aducându-l de această dată pe Alexandru Giurgiu, fostul său elev care activează acum în Diviza A, la formaţia patronată de Ioan Nicolae, Astra Giurgiu. Fostul unirist a cunoscut gustul fotbalului din Diviza A, în urmă cu un an când a fost transferat la CS Turnu Severin, acolo unde a fost un jucător de bază fiind convocat şi la naţionala de tineret a României.

Pentru micii fotbalişti de la Unirea Juniors a fost mai mult decât o onoare să joace cu sau împotriva unui jucător din Liga I. Profesorul Alexandru Kalanyos a spus că vrea să continue această iniţiativă care este mai mult decât lăudabilă „Pentru ei o fac! Şi la Stanciu la fel i-am zis, nu pentru mine să vină, ci pentru aştia mici care se bucură. Sper ca foştii mei elevi care au devenit acum fotbalişti profesionişti să înţeleagă cât este de importantă să vină şi să joace cu cei mici”, a spus Kalanyos care s-a bucurat de vizita lui Giurgiu la Alba Iulia. Fundaşul stânga al Astrei va mai sta la Alba câteva zile dat fiind faptul că Victor Piţurcă a cerut ca această etapă să fie amânată pentru a pregăti mai bine dubla cu Ungaria şi Turcia din 6 şi 10 septembrie.

Despre Giurgiu, Kalanyos a avut cuvinte de laudă şi este sigur că îşi va găsi un loc de titular la formaţia patronată de Ioan Nicolae. Momentan, tânărul de 20 de ani este cotat de site-ul transfermarket.de la 350.000 de euro şi câştigă 5.000 de euro la actuala echipă.

După cum ne-a relatat, profesorul Sandu vrea să-l aducă la un meci demonstrativ şi pe Florin Ilie, un alt jucător care activează în Diviza A, la Corona Brasov.

[nggallery id=159]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea