Rămâi conectat

Sport

Fotbaliştii de la CSO Cugir s-au antrenat la …deszăpezire

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    La sfârşitul săptămânii trecute, cei 20 de seniori ai echipei de fotbal a Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir au ieşit la înviorare, însă nu una obişnuită, ci de natură civică. Coordonaţi de preşedintele CSO Cugir, Adrian Mihai, tinerii s-au „înarmat” cu lopeţi şi au îndepărtat zăpada de pe trotuarele din centrul localităţii, precum şi din faţa unor instituţii publice, dând exemplu de spirit civic cetăţenilor care au trecut prin zonă. „Am vrut să ne alăturăm eforturilor de zile întregi pe care lucrătorii primăriei le-au făcut pentru a degaja străzile şi a fluidiza traficul auto. Am considerat că înlăturarea zăpezii de pe trotuare şi din parcări nu este datoria administraţiei locale, ci şi a fiecărui cetăţean în parte, care nu trebuie să aştepte să vină cineva să-i cureţe zăpada din faţa blocului sau a casei”, a precizat Adrian Mihai, preşedintele CSO Cugir.
Pe lângă faptul că au curăţat de zăpadă trotuarele şi parcarea din faţa hotelului, seniorii de la CSO au venit şi în sprijinul unor instituţii, cum ar fi Şcoala Generală Nr. 3 şi Spitalul Orăşenesc Cugir, unde au intervenit pentru a degaja căile de acces şi curţile interioare.(N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea