Rămâi conectat

Sport

Flying Foxes Viena – CSU Alba Iulia 74-78, în CEWL | Albaiuliencele, la prima victorie în Liga Europei Centrale!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia a spart gheața în Liga Europei Centrale și a obținut prima victorie, la Viena, împotriva multiplei campioane a Austriei, Flying Foxes, scor 78-74, un succes extrem de important în economia luptei pentru calificarea din Grupa A a întrecerii continentale.

Formația din Cetatea Marii Uniri și-a luat astfel revanșa după eșecul de ieri, din primul meci cu reprezentanta „țării valsului”, 68-81, iar dacă celelalte două întâlniri în Liga Europei Centrale au însemnat înfrângeri, a treia a fost una cu noroc.

Scorul  final a fost 78-74 (14-19, 27-15, 20-20, 17-20), CSU fiind considerată gazdă în această confruntare. Momentul cheie al disputei s-a dovedit sfertul al doilea, câștigat de albaiulience la o diferență de 12 puncte, care s-a dovedit decisivă, după ce la mijlocul meciului scorul era 41-34. Diferența s-a mărit, însă în sfertul al 4-lea, după ce Fleming, Cutaș și Radovici au ieșit din pricina acumulării a 5 greșeli personale, ecartul s-a mai redus.

Universitarele conduse de Emanuel Rodriguez au ieșit cu bine din această dublă europeană și întâmpină cu un moral în creștere întâia partidă de pe teren propriu, joi, 23 noiembrie, în Sala Universității „1 Decembrie 1918”, cu Basket Zabiny Brno, în Liga Națională fiind întâlnirea de la Cluj, în deplasare, luni, 20 noiembrie, de la ora 17.00.

Au marcat Ashley Morrissette – 25 puncte, Jessica January – 18, Tyshara Fleming – 12, Marta Fodor – 10, Ana Radovic – 9, Cristiana Cutaş – 2,  Lejla Omerbasic -2, în lot Mădălina Geleriu, Andreea Fleșer, Alexandra Bobar, Diana Ignat. Antrenor Manuel Rodriguez.

Foto: Sport Pictures


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea