Rămâi conectat

Sport

Florin Istrate, a doua achiziţie a Performanţei Ighiu, după portarul Vlad Ignat

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu a bifat a doua achiziţie a verii, înregimentându-l pe Florin Istrate, fostul golgheter al divizionarei terţe FC Zalău în ediţia precedentă, cu 15 reuşite, 11 în campionat şi 4 în Cupa României. Formaţia din Alba obţinuse anterior semnătura portarului albaiulian Vlad Ignat, care a aceptat un contract pe două sezoane cu Perfomanţa, iar acum se pregăteşte cu Ripensia Timişoara, unde ar putea fi direcţionat. “Este o achiziţie importantă pentru noi, Istrate venind din postura de jucător liber şi semnând pentru un an de zile“, a declarat Armando Popescu.

*Clep, antrenor cu portarii…

Fost coechiper cu Armando Popescu la Corvinul Hunedoara, Petru Clep se va alătura proiectului Perfomanţa Ighiu, urmând să se ocupe de pregătirea portarilor aflaţi la Performanţa Ighiu în viitorul campionat. Gruparea ighiană a reuşit un transfer important, ajungând la un acord cu alt jucător de mare experienţă. Este vorba despre Florin Ciprian Istrate (n. 01.03.1989), care are un CV bogat. Originar din Breaza, mijlocaşul în vârstă de 28 de ani a evoluat în carieră la echipe titrate, precum Rapid Bucureşti, FCM Târgu Mureş, dar şi la Unirea Alba Iulia, Dunărea Galaţi sau Corona Braşov.  El a avut o scurtă aventură şi în străinătate, în ligile inferioare din Slovacia. Cu gruparea din Giuleşti, Istrate s-a clasat pe locul secund în Liga a II-a, după care a reuşit să respire aerul de pe prima scenă. Din păcate pentru el, doar pentru o scurtă perioadă, deoarece fotbalistul s-a transferat la Metalosport Galaţi.

 



Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea