Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în direct pe TVR Sport. Campioana Volei Alba Blaj este sub presiune, CSO Voluntari conducând cu 2-0 la general, după întâlnirile disputate în Ilfov (3-1 și 3-2) la finele săptămânii anterioare. Echipa din „Mica Romă” este obligată să câștige jocul de vineri seara, caz în care al 4-lea meci se va disputa tot la Blaj, sâmbătă, de la aceeași oră.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Calificată în premieră în ultimul act al întrecerii naționale, CSO Voluntari este la un pas să furnizeze marea surpriză și în acest moment pare favorită la adjudecarea trofeului, mai având nevoie de un succes, din 3 partide, pentru a deveni noua regină a voleiului autohton.

Următoarele două confruntări sunt prevăzute la Blaj (vineri, 26 aprilie și sâmbătă, 27 aprilie), iar dacă scorul va devenit egal, atunci meciul decisiv se va disputa la Voluntari, miercuri, 1 mai. Cu siguranță, datele problemei sunt modificate raportat la precedentele întâlniri, voleibalistele lui Stevan Ljubicic având un aliat de nădejde în atmosfera incendiară care cu singuranță va fi creată de publicul blăjean în aceste două întâlniri cu miză.

Pentru Volei Alba Blaj lucrurile sunt clare, trebuie să se impună în ambele întâlniri și astfel să amâne decernarea trofeului, să evite sărbătorirea titlului de către rivale în „Alba Blaj” Arena.

Cu sabia lui Damocles deasupra capului, echipa gazdă are nevoie, punctual, de două victorii succesive, pentru a prelungi suspansul. Volei Alba Blaj și-a trecut în palmares 7 titluri naționale în ultimii 9 ani (a pierdut trofeul în 2018 – CSM București și 2021 – CSM Târgoviște), adjudecându-și ultimele două stagiuni.

De partea cealaltă, CSO Voluntari, care a încheiat sezonul regular pe poziția a 5-a, reprezintă revelația sezonului prin calificarea, în premieră, în finala Diviziei A1 de volei feminin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea