Rămâi conectat

Sport

FC Timişoara şi Gloria Bistriţa – retrogradate din Liga 1!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Veste şoc pentru prima scenă fotbalistică autohtonă: vicecampioana FC Timişoara şi Gloria Bistriţa (locul 15) nu au primit licenţă pentru sezonul 2011-2012 şi au fost retrogradate în Liga a 3-a după apelul depus de FRF la deciziile prin care cele două cluburi au primit licenţa la prima instanţă. Decizia este definitivă şi, potrivit celor de la FRF, nu mai poate fi atacată. Ardelenii n-au primit licenţa deoarece aveau datorii, în vreme ce trupa de pe Bega n-a putut demonstra comasarea datoriilor în momentul în care au făcut divizarea.
După hotărârea de marţi, s-au produs modificări importante în configuraţia Ligii 1 şi a participantelor în cupele europene: FC Vaslui va merge în Liga Campionilor, Gaz Metan Mediaş a prins ultimul loc de Liga Europa, Sportul Studenţesc rămâne în Liga 1, iar din Liga a 2-a vor promova cinci echipe în loc de patru. Comisia de Licenţiere a FRF a decis neacordarea licenţei pentru FC Timişoara, Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova, Victoria Brăneşti şi Unirea Urziceni, iar în consecinţă Sportul Studenţesc va rămâne în Liga 1, iar din Liga 2 vor promova cinci echipe, nu patru (probabil trei din seria vestică, Petrolul Ploieşti, FC Bihor şi CS Mioveni). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea