Rămâi conectat

Sport

FC Timişoara şi Gloria Bistriţa – retrogradate din Liga 1!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Veste şoc pentru prima scenă fotbalistică autohtonă: vicecampioana FC Timişoara şi Gloria Bistriţa (locul 15) nu au primit licenţă pentru sezonul 2011-2012 şi au fost retrogradate în Liga a 3-a după apelul depus de FRF la deciziile prin care cele două cluburi au primit licenţa la prima instanţă. Decizia este definitivă şi, potrivit celor de la FRF, nu mai poate fi atacată. Ardelenii n-au primit licenţa deoarece aveau datorii, în vreme ce trupa de pe Bega n-a putut demonstra comasarea datoriilor în momentul în care au făcut divizarea.
După hotărârea de marţi, s-au produs modificări importante în configuraţia Ligii 1 şi a participantelor în cupele europene: FC Vaslui va merge în Liga Campionilor, Gaz Metan Mediaş a prins ultimul loc de Liga Europa, Sportul Studenţesc rămâne în Liga 1, iar din Liga a 2-a vor promova cinci echipe în loc de patru. Comisia de Licenţiere a FRF a decis neacordarea licenţei pentru FC Timişoara, Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova, Victoria Brăneşti şi Unirea Urziceni, iar în consecinţă Sportul Studenţesc va rămâne în Liga 1, iar din Liga 2 vor promova cinci echipe, nu patru (probabil trei din seria vestică, Petrolul Ploieşti, FC Bihor şi CS Mioveni). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Blăjeanca Mihaela Blaga, la Campionatul European de cros

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mihaela Blaga, sportiva din Blaj pregătită de Cristina Man va lua startul duminică, la Campionatul European de cros (Under 20, Under 23, seniori, masculin și feminin), competiția care se desfășoara în Belgia, la Bruxelles, adunând la start 540 de atleți din 38 de țări. Din delegația “tricoloră”, compusă din 11 sportivi, face parte Mihaela Maria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare