Rămâi conectat

Sport

FC Hunedoara – Industria Galda de Jos 0-0 *Trupa lui Andone se află pe o pantă ascendentă şi aşteaptă meciul cu Metalurgistul

Tudor Stan

Publicat

în

Proaspăt promovata în Liga a III-a, Industria Galda de Jos a reuşit încă un rezultat bun într-o partidă amicală contra Sanatatea Cluj - Industria Galda3unei formaţii din acelaşi eşalon. Trupa lui Radu Andone a scos o remiză albă contra echipei FC Hunedoara, practicând un joc frumos, cu multe ocazii la poarta hunedorenilor. În această partidă de verificare tehnicianul aiudean şi-a testat întreg efectivul.

Industria Galda de Jos a început cu: Căt. Ştef – Al. Man, Haiduc, Căt. Ivaşcu, Cr. Ivaşcu, B. Cristea, Medrea, Lungu, Cernea, Câmpean, P. Păcurar. Au mai intrat: Szabo, Vântu, Ilea, Voica, Goangă, Baghiu, Kilin, Contor, Coltor, Chirilă.

„A fost un meci bun de pregătire pentru noi, în care am reuşit să rulăm întreg lotul. Sunt mulţumit de evoluţia băieţilor, urmând ca astăzi cel târziu mâine să definitivăm lotul pentru sezonul care ne aşteptă. Nu mă interesează ce a făcut Metalurgistul Cugir cu FC Hunedoara, noi ne vedem de treabă şi trebuie să muncim mult pentru a ne îndeplini obiectivul, salvarea de la retrogradare”, a declarat Radu Andone – antreorul Industria Galda de Jos.

Industria Galda de Jos a reuşit să termine la egalitate cu FC Hunedoara, echipă care săptămâna trecută a eliminat Metalurgistul Cugir din Cupa României, după 1-1 şi 4-3 la penalty-uri. Din declaraţiile oficialilor găldeni, băieţii sunt cu moralul ridicat, iar acum toată lumea aşteaptă duel din prima etapă a Ligii a III-a, contra conjudeţenei, Metalurgistul Cugir.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea