Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FC Hermannstadt – Performanţa Ighiu 1-2 (0-1) | În ultimul minut, elevii lui Himcinschi au ieşit de pe teren, pentru acordarea unui penalty aiurea!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Divizionara terţă Performanţa Ighiu a terminat seria jocurilor de verificare din intersezon, cu deplasarea din fieful liderului Ligii a IV-a SiPerformanta Ighiu - Muresul Vintu 107biu, FC Hermannstadt, încheiată în minutul 90, la scorul de 2-1, în favoarea oaspeţilor, când Himcinschi a decis să-şi retragă echipa de pe teren, pentru că s-a acordat un penalty imaginar împotriva sa.

Scorul a fost deschis de Negură (30) cu un eurogol, fiind majorat de Ghiunghiuş (în minutul 75). La 2-0 Performanţa s-a relaxat, iar sibienii, conduşi de Jan Gavrilă au redus din handicap în minutul 88. „Nu accept să-şi bată nimeni joc de noi. Un fundaş a respins în corner, iar centralul a acordat ulterior, aiurea, un penalty, inclusiv gazdele recunoscând că arbitrul a greşit. Decât să degenereze lucrurile am preferat să plecăm de pe teren. Sunt mulţumit, până la urmă a fost un test util şi aşteptăm cu încredere prima etapă a returului„, a precizat antrenorul Adorian Himchinschi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Performanţa a încheiat amicalele cu un succes, al doilea la rând după cel cu Gaz Metan Mediaş, FC Hermannstadt fiind primul adversar al iernii pentru trupa lui Himcinschi, şi în tur divizionara terţă impunându-se cu 1-0.

Antrenorul Adorian Himcinschi a mizat pe formula: R. Bodea – Rodean, Potopea, Ov. Turuş, Circov – Fetița, Buda, Negură, Weiner – S. Szekely, S. Turuş; ulterior au mai intrat Al. Lazăr – B. Bărculeţ, H. Marian, Ghiunghiuș, Cornea, R. Moga, Bălaş, Oniche, F. Himcinschi, R. David; au lipsit Cl. Oara – accidentat, I. Stan – în recuperare.

Ighienii vor debuta în retur vineri, joc extern, cu Pandurii Tg. Jiu 2, în prima etapă a părţii secudne a Seriei a 4-a, din Liga a 3-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea