Rămâi conectat

Sport

Fără Itu şi Şuteu, Metalurgistul Cugir şi Opric n-au avut ac pentru Blănaru, iar Naţional Sebiş a bătut sub Drăgana

Tudor Stan

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a pierdut derby-ul de sub Drăgana cu Naţional Sebiş, 1-3 (0-2) determinante în ecuaţia disputei dintre primele două clasate în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, fiind două aspecte: prezenţa lui Blănaru în distribuţia liderului, atacantul marcând un hat-trick, ultimul gol fiind realizat când echipa sa rămăsese în numai 8 jucători de câmp! În aceeaşi măsură au contat absenţele din distribuţia de start a lui Opric a experimentaţilor Itu şi Suteu, ce au împreună jumătate din totalul golurilor realizate de cugireni. „Am început timoraţi, respectul pentru adversari a fost prea mare şi asta a contat enorm. Nu-i o tragedie că am pierdut, ne-a învins o echipă bună, ce a ştiut să apeleze la toate trucurile pentru a-şi atinge scopul. Regretăm că n-am putut să-i fericim pe numeroşii spectatori prezenţi, cărora le mulţumim”, a spus vicepreşedintele Daniel Popa. Pe lângă cei doi, accidentaţi la Baia Mare, Opric nu a putut conta nici pe D. Grozav, ce a părăsit echipa de două  săptămâni şi a plecat în Anglia la o rudă!

*Ionuţ Popa: „Ne era mai greu dacă jucau Itu şi Opric”

Celebrul şi carismaticul antrenor Ionuţ Popa a apreciat prestaţia echipei la care activează, Naţional Sebiş, dar a remarcat  şi cele două absenţe importante din garnitura adversarilor. „Felicit echipa, a realizat o evoluţie deosebită, poate cel mai bun meci din acest sezon. Este elocvent faptul că am marcat în deplasare în  numai în 8 oameni! Blănaru a bătut mai multe echipe, este un jucător excelent pentru noi. Metalurgistul are o echipă solidă, raportat la postura de nou-promovată, însă sunt convins că dacă Itu şi Şuteu erau apţi aveam probleme mari„, a spus mustăciosul personaj, ce a stat pe bancă, şi a fost prezent în premieră la Cugir.

*”Blănaru a făcut diferenţa”, a afirmat Opric

Blănaru a fost numele pomenit de Ionuţ Buta, actualul fundaş al Cugirului, când a prefaţat disputa cu fosta echipă, Naţional Sebiş, la care a activat până în vară. Şi de ce le-a fost teamă cugirenilor n-au scăpat, Blănaru făcând legea pe Stadionul „CSO” din Cugir. „Blănaru a făcut diferenţa în derby, Sebişul a mai câştigat jocuri pe mâna sa şi o va mai face. Băieţii mei au intrat în teren cu mult prea mult respect pentru adversar, n-au crezut în forţele lor. Atât am putut astăzi, practic jocul s-a tranşat în  modul cum am început confruntarea. Am primit două goluri pe mingi pierdute în terenul propriu. A contat foarte mult şi absenţele celor doi, Itu şi Şuteu”, a spus Marius Opric, antrenor aflat la prima înfrângere stagională pe teren propriu. „La 0-2 ne-am aventurat în atac, am riscat, şi din accest motiv adversarul a făcut  3-0 în inferioritate”, a mai precizat Opric, care a suferit un eşec după 6 etape, Metalurgistul nepierzând din runda inaugurală, de la Oradea.

*”Am început prost jocul”, a spus Bogdan Petric

Derby-ul de sub Drăgana a însemnat o dezamăgire pentru Metalurgistul, care a încasat în premieră trei goluri în actuala stagiune şi a rămas la 6 puncte distanţă de puternicul lider din Sebiş, ce a demonstrat forţă în meciul direct. „Am început prost jocul, practic am debutat cu handicap pe tabelă. Băieţii au intrat timoraţi în teren, au respectat prea mult echipa de pe primul loc. Cu totul altfel au stat lucrurile în actul secund, ne-am revenit, am dominat, adversarii au rămas în inferioritate, însă mingea s-a încăpăţânat si nu a vrut să intre în poartă„, a afirmat Bogdan Petric, directorul sportiv al Metalurgistului, echipă clasată pe locul secund, cu 13 puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea