Rămâi conectat

Sport

Fără Alexandru Weber în staff-ul tehnic: Cian colaborează cu Gherghel la HC Alba Sebeş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Dorin Cian şi-a preluat rolul şi de 10 zile conduce antrenamentele divizionarei secunde de handbal feminin HC Alba Sebeş. Cum Alexandru Weber, fostul „principal”, nu a agreat propunerea conducătorilor de a rămâne secund, Dorin Cian va colabora pe banca tehnică cu Traian Gherghel (primar al comunei Geoagiu din judeţul vecin, în trecut), acesta fiind „încadrat” ca fizioterapeut.
Deocamdată au fost chemate la antrenamente două tinere jucătoare, Alexandra Oncu şi Mădălina Bojan (LPS Sebeş), dar sunt vizate şi alte transferuri. „Fetele muncesc din greu, echipa are calitate, dar trebuie instruită. Mai eveam nevoie să aducem măcar o jucătoare de „9 metri” şi două extreme”, a declarat Cian. HC Alba Sebeş a acceptat invitaţia de a participa la finele săptămânii viitoare (16-18 decembrie) la un turneu de verificare, la Deva, alături de Universitatea Jolidon Cluj şi CSM Cetate Devatrans, căutându-se şi a 4-a formaţie. Pornită la drum cu obiectiv atacarea promovării, HC Alba Sebeş iernează pe poziţia a 9-a în Seria B din Divizia A. Vineri, oficialii echipei se vor întâlni cu reprezentanţii CJ Alba pentru a stabili detaliile colaborării (finanţarea clubului şi acceptarea modificărilor băncii tehnice). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea