Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Eveniment de seamă la Mihalţ, în Cupa României: marți, la ora 17.30, Arena Alba Iulia – FC Sibiu

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Merituoasa echipă Arena Alba Iulia are parte astăzi, în cadrul etapei a 4-a a Cupei României, de cel mai important eveniment de la înfiinţare.

Graţie unui parcurs remarcabil, echipa patronată de fraţii Florea aduce pe stadionul „Dacia” din Mihalţ (la ora 17.30, observator T. Biriş – Hunedoara) pe fosta prim-divizionară Voinţa Sibiu, retrogradată în vară din elită, ce-i are în componenţă pe foştii unirişti D. Tătar, Beza şi Dudiţă, gruparea sibiană având suficiente probleme după retrogradare, inclusiv pe banca tehnică, unde este aşteptat să revină Alex Pelici.

În rol de „buturugă mică”, formaţia nou-promovată în Liga a IV-a a depăşit pe rând divizionarele terţe Gloria Arad (1-0), CFR Simeria (neprezentare) şi Unirea Floreşti (la „masa verde”).

Suntem conştienţi că avem şanse minime de calificare, dar încercăm să jucăm cât de bine posibil, să facem din acest meci o adevărată sărbătoare. Pentru noi este ceva extraordinar că am ajuns până aici şi implicit că avem privilegiul de a aduce la Mihalţ o fostă echipă de Liga 1”, a spus portarul-antrenor Ovidiu Barna.

Arena Alba Iulia s-a înfiinţat în vara trecută, a câştigat Cupa României, faza judeţeană şi acum se află în faţa celui mai serios şi incitant examen al scurtei existenţe.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, deplasări pentru albaiuliene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, ultimele apariții în fața fanilor, și deplasări pentru albaiuliene. CSU Alba Iulia va intra în vacanță după acest duel de la Mediaș. Se apropie vacanța pentru conjudețenele care activează în Seria 9 din eșalonul terț. În etapa a 9-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea