Ziarul Unirea

Europa Alba Iulia – FC Zalău, în Cupa României

Astăzi, de la ora 17.30, pe terenul din Drâmbar se va disputa partida contând pentru faza a doua a Cupei României, dintre Europa Alba Iulia şi divizonara terţă FC Zalău. Câştigătoare a trofeului judeţean în competiţia KO (foto), gruparea albaiuliană îşi propune să furnizeze surpriza şi să continue parcursul în întrecerea eliminatorie. „Întâlnim o echipă foarte experimentată, cu jucători precum Jula, Cornaci, C. Sabou, Gigi Gorga, ce au trecut şi prin primul eşalon. Zălăuanii par favoriţi, însă noi ne dorim să facem un joc cât mai bun, abordând confruntarea cu gândul la calificare”, a declarat antrenorul Mihai Manea. În privinţa efectivului, au fost legitimaţi Ov. Moldovan (Mureşul Oarda de Jos), Hârciagă (FC Cisnădie), V. Răducanu, Bălaş şi R. Vezan (FC Unirea Alba Iulia), M. Cristea (dorit de divizionara secundă) poate fi utilizat, iar Andreica acuză o uşoară accidentare (întindere la claviculă). Au fost delegaţi Teodora Albon, I. Szekely, D. Lucaciu (Cluj Napoca).
lTratative cu CS Zlatna
În cursul după-amiezii de ieri urmau să se poarte primele discuţii între primarul Silviu Ponoran şi reprezentanţii Europei Alba Iulia cu privire la colaborarea fotbalistică în privinţa campionatului viitor. „Noi vrem să jucăm în Liga a 3-a, avem 30 de jucători sub contract, totul este să ajungem la un numitor comun. Ne gândim să ne mutăm pe Ampoi, cu jucători şi staff-tehnic dar şi să menţinem o formaţie în Liga a IV-a. Sunt mai multe aspecte de lămurit la negocieri”, a spus Liviu Coacăză, vicepreşedintele Europei. (H.D.M.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Sa nu fiti ca Danila Prepeleac 9 august 2011 at 12:16

D-le Liviu Coacaza tare as vrea sa nu ajungeti ca ,,Danila Prepeleac,, ca in C ve-ti papa banii de nu produc benzinariile Europei si pana la urma veti regreta si o sa ajunge-ti ca-n titlu…….Stati pe fundul vostru ca daca seful mare o bucteaza-n dosar…..

L.C. 10 august 2011 at 12:35

Multumim pentru sugestia dvs.metaforica!Este adevarat ,exista asemenea riscuri dar va asigur ca fara o analiza atenta si pertinenta in ceea ce priveste viitoarea colaborare, nu vom da curs acestei oferte In afaceri intotdeauna exista un risc asumat, lucru pe care il cunosc marea majoritate a oamenilor de afaceri si consider ca sunt problemele lor pe care ii intereseaza in mod personal ,la fel ca si cu capra vecinului sau …cine moare grija altuia. Cu consideratie!

Comentariile sunt oprite