Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

EURES: 330 de locuri de muncă pentru români, oferite de angajatorii din Spaţiul Economic European

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Angajatorii din Spaţiul Economic European (SEE) oferă lucrătorilor români, prin intermediul reţelei Eures România, 330 de locuri de muncă, majoritatea în Olanda, arată datele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), publicate miercuri.

Potrivit sursei citate, în Olanda sunt disponibile 178 de posturi vacante, în Germania 55, iar în Austria un număr de 32 de locuri de muncă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De asemenea, angajatorii din Norvegia pun la dispoziţie 17 posturi, cei din Spania 15 locuri de muncă, urmaţi de Slovacia (12 posturi), Ungaria (10), Finlanda (10) şi Franţa (1).

ANOFM precizează că persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul Eures îi poate îndruma.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea