Energia Săsciori a furnizat surpriza rundei: primul eșec pentru CIL Blaj! Sportul Petrești, 10 din 10!

Paul Voicu - Primar 2020

Dacă liderul, Sportul Petrești, merge ceas, cu 10 victorii din tot atâtea meciuri, Energia Săsciori a oferit surpriza rundei a 10-a în Liga a 4-a, provocându-i echipei CIL Blaj prima înfrângere stagională, după un meci în care a fost condusă în două rânduri, dar a întors rezultatul, portarul advers Radu Damian apărând două lovituri de pedeapsă.

Rezultate: Energia Săsciori – CIL Blaj 3-2 (1-1)

ELIT

*Marcatori: S. Gheorghe (30), Sava (62), Nazarie (67), respectiv M. Coman (28) şi Juncan (59) *În minutul 80, R. Damian (CIL Blaj) a apărat un penalty executat de Homorozan.

Oaspeții au suferit prima înfrângere stagională, la final acuzând maniera de arbitraj! Portarul Radu Damian a parat două lovituri de la unsprezece metri, Nazarie a înscris în minutul 67, după ce blăjeanul a respins în prima fază! Amfitrionii s-au despărțit de antrenorul Bogdan Borcea, dar au debutat cu trei puncte mari sub comanda noii băncii tehnice

Mihail David - 2020

AFC Micești – Dacia Mihalț 5-3 (2-2)

*Marcatori: Ruscă (10), I. Herepean (35), T. Varga (50), Aldea (55), P. Mucea (90+2), respectiv V. Barna (19, penalty, 67), E. Hada (34).

O partidă atractivă în “Groapă”, cu răsturnări spectaculoase de scor: 1-0, 1-2, 4-2. “Lanterna roșie” are 8 eșecuri la rând și cea mai modestă defensivă, o medie de 5,8 goluri încasate pe meci!

Spicul Daia Română – Viitorul Sântimbru 0-0

În minutul 67, V. Bișboacă (Spicul) a fost eliminat *În minutul 77, portarul Ov. Barna (Viitorul Sântimbru) a apărat un penalty executat de G. Scheau.

Vizitatorii au dominat întâlnirea, au irosit o sumedenie de ocazii, însă au ratat șansa să treacă pe locul secund al ierarhiei. Împotriva unei formații ce a terminat confruntarea în inferioritate numerică, Viitorul Sântimbru a avut și noroc la penalty-ul apărat de experimentatul Ov. Barna, având șase etape fără gol primit (o remiză venită după 5 succese la rând, ultimul la “masa verde”).

Nicolae Linca Cergău – Olimpia Aiud 0-2 (0-2)

Marcatori: Nagy (17), R. Mihălţan (32, penalty).

Aiudenii au legat 4 confruntări fără eșec și au urcat pe locul al 5-lea, în vreme ce nou-promovata se află la a 4-a întâlnire pierdută (două sucesive pe propriul teren), având trei etape fără gol primit. Antrenorul oaspeților este, temporar, Adrian Roman (“principalul” Gabriel Cotoară, plecat în luna de miere).

Sportul Petrești – Navobi Cricău 4-0 (4-0)

Marcatori: P. Muntean (20, 25), T. Mărginean (28, 30).

Liderul a tranșat soarta jocului în numai 10 minute, având maximum de puncte și o diferență crescută față de echipele de pe podium, după această rundă.

Dan HENEGAR

1 comentariu

Suporter 29 octombrie 2018 at 20:36

Domnilor , Santimbru etapa trecuta a luat 4 goluri,exceptând ca au castigat la masa verde din cauza amatorilor care fac foaia de joc la Stremt, informați corect cititorii.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...