Rămâi conectat

Sport

Emeric Szakacs – campion naţional la tenis veterani

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul finalelor Campionatului Naţional de tenis pentru veterani, competiţie desfăşurată de curând la Satu Mare, Emeric Szakacs (CS Constructorul Alba Iulia) a cucerit titlul la simplu, categoria +75 ani. În urma acestui rezultat, Szakacs este pe locul întâi în ierarhia individuală la categoria +75 ani, şi pe poziţia a 3-a la categoria +70 ani în clasamentele FRF.
Preşedinte al CS Constructorul Alba Iulia, Emeric Szakacs are 74 ani şi se remarcă prin intensa implicare în activitatea sportivă din judeţul Alba. „Imi” a fost solicitat în diferite organisme sportive, fiind membru al Academiei Olimpice Române filiala Alba, membru în Compartimentul Tineret, Cultură şi Sport din cadrul CJ Alba, membru în Comisia Judeţeană de Acţiune împotriva violenţei în sport, preşedinte al Comisiei judeţene de Tenis şi Tir Sportiv din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport Alba şi vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene Alba „Sportul pentru toţi”. Este organizatorul unor competiţii sportive devenite tradiţionale în judeţul Alba şi pe plan naţional la tenis de câmp şi tir sportiv, precum şi fondatorul Şcolii de Tenis „Transilvania” în cadrul căreia copiii, elevii şi studenţii din Alba învaţă şi practică cu rezultate foarte bune acest sport nobil, tenisul de câmp. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea