Rămâi conectat

Sport

Elisabeth Pavel a plecat de la CSU Alba Iulia în Germania, la TVS Wasserburg

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Baschetbalista Elisabeth Pavel, pivotul echipei naţionale a României a părăsit CSU Alba Iulia şi în campionatul viitor va evolua la TVS Wasserburg, campioana Germaniei, participantă în EuroCuCSU Alba Iulia - Sepsi Sf. Gheorghe58p.

Pivotul în vârstă de 25 de ani a revenit în ţară în vara trecută, după experienţele petrecute la Saces Napoli şi Flyig Foxes Viena. Conform site-ului de specialitate totalbaschet, Elisabeth Pavel a parafat înţelegerea cu clubul din Germania, iar în sezonul precedent a înregistrat medii de 9.5 puncte şi 6.8 recuperări, în numai 13 partide susţinute, jucătoarea lipsind în prima parte a campionatului din pricina unei accidentări. „Aştept cu nerăbdare luna septembrie, sper să mă integrez rapid şi voi încerca să dau tot ce am mai bun. Îmi doresc să ne apărăm titlul de campioană şi să avem o prestaţie cât mai bună în EuroCup„, a precizat Pavel pentru site-ul oficial al noii sale formaţii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea