Rămâi conectat

Sport

Eduard Schuller trimis să se pregătească cu juniorii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Primele uniriştilor achitate doar când vin banii pe Fabian Himcinschi

Jucătorii unirişti au în spate luna octombrie în care nu au pierdut niciun meci (s-au strâns 9 puncte din 5 jocuri) şi promisiunea şefilor că îşi vor încasa în această săptămână primele cuvenite, în cuantum de 4200 lei pentru titulari. FC Unirea Alba Iulia, ocupanta locului 4 în seria vestică aşteaptă în aceste zile încasarea banilor din Italia în contul transferului lui Fabian Himcinschi la Empoli FC, suma de 105.000 euro, pentru a achita restanţele pecuniare, totalul recompenselor însemnând un efort substanţial de aproximativ 17.000 euro, dorindu-se plătirea respectivilor bani până la ora jocului de sâmbătă cu Mureşul Deva, contând pentru etapa a 12-a a Ligii a 2-a. În acest context, divizionara secundă din Cetatea Marii Uniri a trimis o notificare către formaţia peninsulară, în ideea încasării drepturilor cuvenite, mai ales că F. Himcinschi a debutat la „Primavera” săptămâna precedentă, iar în documentele tranzacţiei se stipula virarea drepturilor finaniare în 5 zile de la primirea „cărţii verzi” de către jucător. Altfel, dacă Al. Giurgiu şi Potopea şi-au reluat antrenamentele, în schimb Cl. Oara  (probleme la inginali) nu s-a pregătit ieri, iar Bălu acuză o entorsă uşoară.
*Internaţionalul Schuller pedepsit

Integralist la turneul final al CE Under 17 din Serbia în luna mai, internaţionalul Eduard Schuller (17 ani) a fost trimis să se pregătească pe timp nelimitat cu echipa de juniori A condusă de Vasile Ursu. Schuller a evoluat un singur meci, 85 de minute în actuala stagiune în partida cu Poli Timişoara, pe postul de fundaş dreapta şi a mai fost în 7 rânduri pe banca de rezerve. Lui i se impută un cartonaş roşu prea uşor încasat duminică la disputa de juniori dintre LPS Sebeş şi FC Unirea Alba Iulia, dar şi o reacţie nervoasă pe un ton ridicat la adresa conducerii (în speţă preşedintele executiv Ioan Dida). „Schuller nu se va mai pregăti deocamdată cu echipa de seniori. Este un jucător talentat, de perspectivă, dar nu ne permitem să tolerăm indisciplina„, a afirmat antrenorul Stelian Gherman. Schuller, împreună cu Fabian Himcinschi vor bifa în perioada 9-12 noiembrie o convocare la echipa naţională pregătită de Adrian Văsâi, pentru o partidă de verificare externă cu Olanda. Campioana europeană la categoria respectivă de vârstă a fost adversara tricolorilor în grupă, învingând cu 1-0.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea