Rămâi conectat

Sport

Eduard Schuller trimis să se pregătească cu juniorii

Dan HENEGAR

Publicat

în

*Primele uniriştilor achitate doar când vin banii pe Fabian Himcinschi

Jucătorii unirişti au în spate luna octombrie în care nu au pierdut niciun meci (s-au strâns 9 puncte din 5 jocuri) şi promisiunea şefilor că îşi vor încasa în această săptămână primele cuvenite, în cuantum de 4200 lei pentru titulari. FC Unirea Alba Iulia, ocupanta locului 4 în seria vestică aşteaptă în aceste zile încasarea banilor din Italia în contul transferului lui Fabian Himcinschi la Empoli FC, suma de 105.000 euro, pentru a achita restanţele pecuniare, totalul recompenselor însemnând un efort substanţial de aproximativ 17.000 euro, dorindu-se plătirea respectivilor bani până la ora jocului de sâmbătă cu Mureşul Deva, contând pentru etapa a 12-a a Ligii a 2-a. În acest context, divizionara secundă din Cetatea Marii Uniri a trimis o notificare către formaţia peninsulară, în ideea încasării drepturilor cuvenite, mai ales că F. Himcinschi a debutat la „Primavera” săptămâna precedentă, iar în documentele tranzacţiei se stipula virarea drepturilor finaniare în 5 zile de la primirea „cărţii verzi” de către jucător. Altfel, dacă Al. Giurgiu şi Potopea şi-au reluat antrenamentele, în schimb Cl. Oara  (probleme la inginali) nu s-a pregătit ieri, iar Bălu acuză o entorsă uşoară.
*Internaţionalul Schuller pedepsit

Integralist la turneul final al CE Under 17 din Serbia în luna mai, internaţionalul Eduard Schuller (17 ani) a fost trimis să se pregătească pe timp nelimitat cu echipa de juniori A condusă de Vasile Ursu. Schuller a evoluat un singur meci, 85 de minute în actuala stagiune în partida cu Poli Timişoara, pe postul de fundaş dreapta şi a mai fost în 7 rânduri pe banca de rezerve. Lui i se impută un cartonaş roşu prea uşor încasat duminică la disputa de juniori dintre LPS Sebeş şi FC Unirea Alba Iulia, dar şi o reacţie nervoasă pe un ton ridicat la adresa conducerii (în speţă preşedintele executiv Ioan Dida). „Schuller nu se va mai pregăti deocamdată cu echipa de seniori. Este un jucător talentat, de perspectivă, dar nu ne permitem să tolerăm indisciplina„, a afirmat antrenorul Stelian Gherman. Schuller, împreună cu Fabian Himcinschi vor bifa în perioada 9-12 noiembrie o convocare la echipa naţională pregătită de Adrian Văsâi, pentru o partidă de verificare externă cu Olanda. Campioana europeană la categoria respectivă de vârstă a fost adversara tricolorilor în grupă, învingând cu 1-0.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: Antrenorul Daniel Tătar, cu ochii în lacrimi după promovarea cu CIL Blaj în Liga 3: „În memoria tatălui meu! A promovat și el în ’86”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sezon de senzație pentru Daniel Tătar (36 de ani), care la primul mandat ca principal a reușit o performanță extraordinară promovând cu CIL Blaj în Liga 3. Emoțiile l-au copleșit efectiv la finalul jocului retur cu ACSM Codlea, încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0) pe antrenorul-jucător al Blajului, care a trăit sentimente aparte, cu ochii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea